Hvor er det altså bare SKØNT

Åben og Ærlighedens betydning

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Tirsdag og hvor en ny  spændende uge er skudt i gang.

img_96051

Så sidder jeg lige her med begge ben smækket op og vil skrive lidt her på Bloggen.

Der sker bare meget for tiden både familie mæssigt men også hos mig selv og når jeg Endelig kan slappe af så tænker jeg mere på mig selv og jeg ville ønske at jeg kunne tage computeren frem og bare skrive på Bloggen men jeg er igen kommet i en periode hvor jeg er MEGA Træt.

Jeg skriver som sagt ALT på Min Blog selvom ALLE kan sidde og læse den altså både Familie/Fjender og i starten var det virkelig mærkeligt men efter noget tid tog jeg det ikke tungt mere fordi jeg kunne mærke på mig selv hvor meget det hjalp mig med at få det UD af kroppen.

Det kan godt være at det såre folk som kender mig men tro mig det har også gjort ondt MEGA ondt på mig men jeg er kommet videre ved at være åben omkring mine følelser.

Jeg har ALTID været en MEGET lukket person for der er ikke blevet lyttet til mig alligevel så hvorfor så åbne sig op?

Det har virkelig PINT mig i en del år efterhånden både med Min Mor og med Min Far men jeg har desværre ikke den betydning for dem som andre børn har og tro mig det har virkelig været et KÆMPE slag at få i hovedet.

Det er ALDRIG sjovt at være skilsmisse barn MEN jeg fandt ud af på den lidt mere hårde måde at nogle betyder mere end mig.

Nu hvor jeg selv skal være Mor ville jeg ønske at jeg havde begge mine forældre ved min side og kunne nyde dette sammen med mig men det kommer desværre ALDRIG til at ske selvom de måske ønsker det.

I mens jeg nyder Min graviditet eller jeg prøver på dette nu hvor der har været alt det her sygdom med min svigerfar blev jeg for noget tid siden MEGA paf da jeg er ude for at handle og der tikker en mail ind med en kommentar her på min Blog som kom fra Min Mor.

Jeg vidste ærlig talt IKKE hvad jeg skulle sige da jeg ikke har set hende i snart 9 år og vores forhold har faktisk aldrig helt været det bedste og specielt ikke efter hun flyttede og vores forhold blev MEGET skævt.

Jeg ved godt at jeg sidder og skriver om min mor og at jeg ønsker at jeg ville ønske at jeg kunne dele dette med hende MEN efter INGEN kontakt i 9 år hvad skal jeg så sige?

Jeg føler mig stadig som INGEN Betydning SORRY TO SAY men kun fordi jeg skal selv skal være MOR.

Det kan godt være at jeg er MEGA Tarvelig at sidde her og skrive om hende men HOLD NU OP hvor jeg bare har brug for at få det UD af min krop.

Inderst inde har jeg spurgt mig selv flere gange ved at sige

“Hvor har du været de sidste 9 år eller det meste af mit liv ???”

Jeg har virkelig fundet en helt anden glæde i livet ved at få de ting ud her på Bloggen som gør mig ked af det men i den grad også gør mig Glad/Stolt og jeg har igennem denne rejse lært UTROLIG MEGET om mig selv.

Som sagt havde jeg ALDRIG troet at jeg ville være kommet så langt som den jeg er i dag.

Det er jeg virkelig GLAD og STOLT over og selv mine omgivelser kan mærke det på mig at jeg er blevet MEGET mere Glad og Positiv.

Puha sikke en omgang men WOW siger jeg virkelig bare.

Nu skal aften Nydes og der skal slappes af og tidligt i seng.

Rigtig God Tirsdag Aften.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er det altså bare SKØNT