Åben og Ærlighedens betydning

Hvem siger at det skal være nemt?

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Onsdag og en hård en af slagsen.

img_97681

I går blev der virkelig åbnet op for nogle personlige ting og hold nu op hvor det virkelig lettede inden i.

Blog indlægget fra i går kan læses her:

Åben og Ærlighedens betydning

Jeg ved udmærket godt at jeg skriver om mange personlige ting her på min Blog og for nogle er det måske for meget MEN det her sted udnytter jeg til at få det UD af kroppen for at det IKKE skal gå mig på eller slå mig ud som det gjorde før i tiden.

Jeg har som sagt sat mit vægttab på standby indtil at jeg har født lille Emil da min jordmoder heller ikke ser at jeg taber mig MEN at jeg selvfølgelig passer på med vægten.

Desværre kan jeg IKKE holde til de lange gå ture mere men i bund og grund bare jeg kommer ud og for mig rørt så er jeg nemlig Glad og Tilfreds.

Så fik jeg lige det på plads.

Så kom dagen hvor den stod på Glukosebelastning inde på sygehuset så vækkeuret ringede kl 6 for at jeg liiiiige kunne nå et bad inden vi skulle der ud (havde en tid 8.15)

Jeg har hørt en del historier om det Glukose og at det skulle smage af H til + det skulle være tykt Men sådan er det faktisk ikke.

Det er lige så tyndt som vand og det smager lidt af citron samt det sukkervand så det er jeg ikke bange for at skal tage igen til Juni.

Jeg syntes nu det er Meget rart og få tjekket for sukkersyge når det nu er i min familie men jeg skulle også derind pga mit høje BMI tal.

Selvom jeg er MEGET træt og død i kroppen skal der liiiiige ordnes lidt herhjemme med lidt rengøring meen tror lige jeg får koblet lidt af i mens jeg sidder og skriver her.

I morgen er det den 22 Marts og så runder jeg sørme 1 år mere nemlig de 34 år og som sagt har jeg jo allerede fået en RIGTIG God gave nemlig Emil som ligger lige så fint inde i maven.

Jeg plejer ALTID at glæde mig helt vildt til min fødselsdag (Lidt barn er man vel altid) men det er lige som om at jeg kan ikke rigtigt forstå at det er min fødselsdag igen tiden går godt nok hurtigt men der er også sket meget på det sidste.

Men i morgen har vi fået den store ære i at hente vores Nevø i børnehaven og så skal han med herhjem da hans mor for sent fri og nu hvor svigerfamilien kommer til spisning kunne vi lige så godt hente ham (nu hvor vi har en låne bil) så det bliver SUPER hyggeligt.

Ellers skal min aften i dag Nydes og slappe lidt af til lidt fjernsyn og mon ikke jeg går tidligt i seng så kan jeg også være frisk til i morgen.

Som sagt er der ikke blevet gået nogen tur i dag eller i morgen samt fredag og skal jeg være ærlig så savner jeg godt nok de gå ture meeeen jeg kan bare ikke holde til de helt lange ture mere da jeg bliver så hurtig træt i kroppen men det er bedre at gå lidt end INGENTING.

Rigtig God Onsdag.

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åben og Ærlighedens betydning