Kan det smil snart blive Større?

Det var lige det jeg trængte til

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Mandag og en ny uge er begyndt.

img_98311

I Fredags delte jeg et nyt billede hvor jeg viser et Før/Nu billede af kroppens forandring og hvor jeg skrev om mine planer fremad rettet.

Blog indlægget kan ses/læses her:

https://mettesforandring.dk/2018/03/23/kan-det-smil-snart-blive-stoerre/

Jeg kan virkelig godt mærke at min træthed den er kommet tilbage igen og mit energi niveau det er MEGET lavt men som sagt er der virkelig sket en Del her på det sidste og jeg trænger virkelig til at få SLAPPET Rigtig godt AF.

Men nu er det jo påske så det kunne jo være at jeg kunne udnytte tiden til lidt afslapning tja hvem ved?  Så hvis der er stille på Bloggen i påsken ved i hvorfor *SMIL*

Som sagt er en ny uge skudt i gang efter fulgt af en KANON weekend hvor der er blevet MAX hygget.

Fredag blev der ordnet lidt hjemme og andre små ting og Lørdag fik vi gæster til Kaffe og Kage og der blev MAX Hygget plus der blev grint så tårene de trillede ned af kinderne (Hvilket vi vidst trængte til alle sammen)

I går Søndag kørte vi en tur hjem til Svigerforældrene da de skulle have handlet lidt ind så vi tilbød at det kunne vi nu godt gøre da de skulle have nogle tunge ting og nu hvor vi selv skulle have handlet ind ja så slog vi to fluer med et smæk.

Dog endte det med at vi tog en hygge aften sammen med Svigerforældrene og svigerinden til noget MEGA Lækkert Tapas bord og ja det var virkelig LÆKKERT og MEGA hyggeligt.

Sådan her så maden ud:

img_98571

img_9858

Dagen i dag blev virkelig NYDT med at sove lidt længere end vi plejer og Nøj hvor var det virkelig SKØNT.

Ellers har dagen budt på lidt shopping af nye bukser i Zizzi, Shoppet lidt i IKEA til min kære Farmor og hvor der også liiiiige blev kigget på børnemøbler og derefter gik turen i Bilka da vi liiiige manglede nogle små ting og da vi kom hjem fik manden lige støvsuget bilen så den er blevet pæn igen inden i.

Og ja nu sidder jeg her og overvejer at gå i seng da vækkeuret ringer lidt tidligt i morgen da Kenneth skal til møde på jobcenteret kl 9.15.

Jeg har lige lavet en aftale med mig selv at de 45 min han er til møde så vil jeg sørme gå en tur i stedet for at sidde og vente.

Efter mødet og gå turen ja så turen lige hjem forbi svigerforældrene da vi lige skal have vasket lidt tøj da vores Vaskemaskine som sagt stod af sidste weekend dog fik vi liv i den igen men Fredag aften stod den af IGEN så nu kalder en NY Vaskemaskine da det andet IKKE er holdbart.

Men det bliver først efter påske.

Nu skal påsken NYDES og der skal kobles fra og som sagt Slappes TOTALT Af.

Nå men jeg vil slutte af og finde min seng da jeg virkelig er MEGA Træt.

Rigtig God Påske

Masser af Påske Knus og Kram

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan det smil snart blive Større?