Beslutningen er hermed taget

Det er glæden der tæller

Halløj På Bloggen 🙂

 

Så blev det Lørdag og jeg er MEGA Glad i låget.

img_99731

Som sagt er jeg RIGTIG Glad i dag og det er der faktisk flere grunde til.

I Torsdags skrev jeg her på Bloggen om en STOR beslutning og Blog indlægget kan læses her:

https://mettesforandring.dk/2018/04/05/beslutningen-er-hermed-taget/

Jeg har været nød til at tage denne beslutning da det desværre har taget overhånd for mig og jeg ville altså MEGET hellere være glad end ked af det så derfor har jeg det til mig selv som jeg har.

Men nu er det jo IKKE kun det som har gjort mig TOP Glad i låget.

For noget tid siden opdagede jeg at en sanger ved navn Cascada og ItaloBrothers kom til Odense med noget der hed BASARM Tour og med det samme tænkte jeg at det kunne da være MEGA MEGA fedt for det er jo dem som jeg høre RIGTIG meget til både herhjemme men også når jeg cykler/køre bil.

I går stod den så på BASARM sammen med Min kære Mand og Svigerinde og selvom den stod på vandvognen ja så var det virkelig MEGA MEGA FEDT og jeg var ikke den eneste som var gravid til denne fest men helt ærlig hvorfor skal man ikke også kunne give den lidt gas UDEN Alkohol.

Dagen i dag har stået på at få handlet ind til i morgen hvor manden han fylder år og at der kommer gæster til spisning og ellers er der blevet ordnet lidt i haven nu hvor det var SÅÅ Fint et vejr (plus den trængte lidt) og ja have møblerne trængte også til at blive vasket lidt af så det blev også lige fixet.

Lørdage er gået hen og blevet nogle speciale dage for mit vedkommende og det er de fordi det er de dage hvor jeg går ind en ny uge med Emil og nogle ville sikkert sidde og tænke hvorfor gå op i det?

Fordi det betyder UTROLIG MEGET for mig og fordi jeg virkelig GLÆDER mig HELT VILDT.

Der findes virkelig IKKE noget bedre end når ting virkelig LYKKEDES og at det gør en MEGA Glad, Stolt og Lykkelig.

Jeg har Kæmpet i Mange år med vægten og jeg følte mig ALDRIG rigtig glad og det gik ud over rigtig MANGE mennesker og efter noget tid sammen med Kenneth håbede jeg en dag at vi skulle være en lille familie.

Det har som sagt IKKE været en dans på Roser at nå her til hvor jeg står lige nu men Helt klart det hele VÆRD.

Men jeg kom i MÅL og blev gravid på samme tid og det er virkelig en ret VILD følelse på den gode måde altså og jeg glemmer ALDRIG disse datoer.

I dag kan jeg nemlig JUBLE over at jeg er:

img_99741

Flere spørger mig om hvordan jeg har det med min graviditet og jeg har det stadig RIGTIG godt og det eneste som jeg døjer med lige nu er træthed og brystspændinger (hvilket IKKE altid er sjovt)

Det er virkelig den BEDSTE gave jeg kunne få ved at nå i MÅL med min vægt så derfor skriver jeg rigtig meget om det fordi jeg er MEGA GLAD og STOLT over at jeg stå som jeg er nu nemlig en helt anden Mette som i dag Smiler MEGET mere og at jeg Stråler MEGET mere en jeg NOGENSINDE har gjort før (Hvilket er Rigtig rart)

Nå men nu vil jeg til at tænke på at snart finde min seng trætheden melder sig og det bliver en dag i morgen hvor der kommer til at ske en del.

Rigtig God lørdag aften (af den som er tilbage) samt en Rigtig god Søndag.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beslutningen er hermed taget