Det her er for vildt

Det er med at holde fast i det positive

Halløj På Bloggen 🙂

Så bankede Onsdagen sørme på døren.

img_00701

Så kom jeg lige på banen igen efter nogle dages fravær.

Det sidste Blog indlæg jeg skrev her på Bloggen der delte jeg et par nye billeder som kan ses ved at trykke på dette link :

https://mettesforandring.dk/2018/04/12/det-her-er-for-vildt/

Som sagt har der været noget stille her på Bloggen og det beklager jeg Men der er stort set sket noget HVER dag og om aften har jeg været MEGA træt.

Det har som sagt været en MEGET forvirret periode med alt det sygdom og nogle dage har virkelig trukket tænder ud.

Det er desværre ikke kun Min Svigerfars sygdom der har fyldt en del men også Min Svigermor da hun ikke ser særlig godt og hun har døjet en del med at gå (lede gigt) plus hun ikke får hendes gigt medicin pga hun får noget medicin som ikke går sammen med gigt medicinen (længere forklaring)

Vi har som sagt pt Svigermors bil at køre rundt i så vi kan hjælpe med at køre til og fra sygehus og hvis der skal handles ind og ja hvad der ellers er brug for og så længe jeg kan køre så gør jeg gerne det.

Der er flere ting som vi skal have kigget på inden Emil kommer til verden og en af de ting er børneværelset som vi overhovedet IKKE har fået kigget på og i Lørdags gik vi så stille og roligt i gang med at få sorteret en masse ting (papir/bøger) og fik det pakket i flytte kasser dog indtil vi får købt  en reol til stuen.

Det var virkelig SKØNT at begynde på Emil´s værelse og på samme tid er det også meget spændende for os.

Nu hvor der er kommet noget mere afklaring med min svigerfars sygdom har jeg kunne begynde at se fremad og ånde lidt mere lettet op (dog har vi alle sammen det)

Lige som vi troede at der var kommet ro på med alt det her sygdoms halløj så faldt min svigermor på køkken gulvet i Søndags og har brækket hoften samt bækkenet.

Om hun er besvimet inden eller efter ved vi ikke men min svigerfar kunne ikke rigtig få liv i hende (hun var i live men besvimet) så der var ikke andet at gøre end at ringe 112.

Jeg har som sagt ikke det bedste forhold til min svigermor og derfor har jeg heller ikke besøgt hende endnu og ja det lyder måske Meget mærkeligt Men det er en LANG historie men den skal nok komme en dag her på Bloggen når jeg er klar til at dele dette.

Som i nok har fundet ud af glæder jeg mig virkelig RIGTIG MEGET til at Emil kommer til verden for han har virkelig fået Smilet frem i os og han får som sagt det positive frem i mig specielt de dage hvor jeg føler det hele er for meget.

Det er svært at holde sin glæde tilbage da det virkelig er en drøm som er gået i opfyldelse for både mig men også min mand men også fordi vi har kæmpet for at kunne blive en familie.

I dag d 18 April 2018 er der 4 måneder til terminen og siden i Torsdags (12 april) har jeg virkelig kunne mærke liv inde i maven (dog ikke uden på maven endnu) og hvor er det virkelig en SKØN følelse og det varmer RIGTIG Meget.

Billedet er taget i dag:

img_00681

Dagen i dag skal Nydes med at samle en trampolin til vores Nevø (Fødselsdagsgave fra svigerforældrene) og ellers skal der bare hygges og nyde det gode vejr.

Rigtig God Onsdag.

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her er for vildt