Mon ikke det bliver godt igen?

Vægttabet som er Guld Værd

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Lørdag og jeg sidder her og tager en slapper med musik i ørene.

img_01091

I går blev der åbnet op her på Bloggen omkring de dårlige vaner omkring de usunde og det Blog indlæg kan læses her ved at trykke på linket:

Mon ikke det bliver godt igen?

Det er virkelig IKKE sjovt når jeg ikke kan styre det med maden og i sær det usunde og det har virkelig været MEGET svært for mig at give slip da det jo har “trøstet” mig når jeg har været ked af det eller ikke har haft det godt.

Men som min jordmoder sagde til mig det var at jeg er klar over at det er forkert og at jeg lige stopper op en gang og mærker efter hvilket jeg ALDRIG har gjort før og som hun sagde til mig at det skal jeg skal være STOLT over at kunne gøre nu.

Hvilket jeg faktisk også er MEGA STOLT over at jeg kan den dag i dag.

Men det var dengang og nu er det nye tider og der kigges KUN fremad selvom der er nogle “ups´er” i mellem men det skal nok gå for igen er der vilje er der også vej.

Et vægttab er IKKE “bare” et vægttab for det kræver virkelig at der bliver arbejdet med sig selv fordi der ville komme til at være dage hvor man skal kunne stå i mod og hvis jeg har været for “svag” ja så har jeg IKKE kunne stå i mod noget som helst.

Mit gode råd til folk er og mærk efter og sæt sig nogle små Mål og falder man i så er det op på hesten igen for de bump de ville komme og tro mig det gør en stærk med tiden tro mig.

Jeg har før fået af vide at jeg får det hele til at virke så let med det her vægttab men tro mig det har virkelig kostet mig RIGTIG Mange tåre igennem tiden så nej let har det nu ikke været.

Hvis jeg IKKE havde tabt mig som jeg har gjort ja så var jeg nok heller ikke blevet gravid og skal jeg være Helt Ærlig?

Så brugte jeg det som en Motivation med at tabe mig så jeg kunne blive gravid en dag og det er også derfor jeg snakker / skriver en del om det fordi det gør mig SÅÅÅÅÅ GLAD og MEGA MEGA STOLT over at det ENDELIG lykkedes for mig/os.

Derfor er det her vægttab virkelig GULD VÆRD og jeg er SÅÅÅÅ glad for at jeg gjorde det for jeg har virkelig lært meget om mig selv.

Hvis jeg IKKE havde tabt mig ville jeg nok heller ikke kunne stå med sådan et billede som jeg deler lige her:

Billedet er taget i dag d 21 April 2018 (23+0)

img_01051

Jeg er 1000 % sikker på at vægten har en MEGET stor rolle i det her spil med at blive gravid hvilket lægen også har bekræftet overfor mig.

Så hæng i derude for det SKAL nok lykkedes og vil man det her så gør man det også TRO MIG.

GIV ALDRIG OP

Rigtig Mange KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mon ikke det bliver godt igen?