Vægttabet som er Guld Værd

Livet der er fyldt med oplevelser

Halløj På Bloggen 🙂

Så er en ny uge blevet sparket i gang og det er tid til at skrive lidt her på Bloggen.

img_e01571

I Lørdags skrev jeg her på Bloggen om at mit vægttab er guld værd og at jeg har fået en KÆMPE gave takket været de MANGE MINUS kg.

Blog indlægget kan læses her:

Vægttabet som er Guld Værd

Jeg syntes virkelig det er SÅÅÅ Fedt at gå efter et MÅL som hedder at vægten skal UNDER de 100 kg så jeg kunne blive to cifret  da det har været Min STORE Drøm i MANGE MANGE år.

Lige siden den da Min Familie blev splittet drømte jeg selv om Min egen lille familie hvor jeg ville gøre de ting med min lille familie som jeg måske selv ønskede da jeg var barn men som ikke rigtig blev til noget.

Jeg vil helt klart have Emil med ud at trave byen igennem om det så bliver i barnevogn eller i klapvogn så skal vi rigtig få gået nogle Rigtig gode ture og hvem ved man kan jo Altid tage en god madpakke med og noget drikkelse.

Der skal virkelig opleves noget og gerne med noget ferie syd på da jeg ikke var en af de heldige dengang jeg boede hjemme dog kun 1 gang hvor vi kørte selv til Italien ellers var vores ferier altid hjemme i Danmark hvilket var hyggeligt nok men når man kunne høre andre skulle ud at rejse ja så var det jo ikke så sjovt.

Så fremad rettet skal Emil være med til at opleve nogle ting sammen med os da vi har været Rigtig gode til at opleve ting sammen i vores forhold og nu skal vi gøre dette som FAMILIE og helt ærligt så bliver det virkelig KÆMPE STORT.

Selvfølgelig skal der også være hygge dage derhjemme og hvor der skal være plads til at have en dag hvor vi kan gå i nattøj hele dagen.

Som sagt er der MANGE ting som vi kan finde på at lave så ja jeg glæder mig til at få oplevet endnu flere ting fremadrettet.

Som sagt så var jeg ikke rigtig nogle steder henne syd på udover det til Italien på ferie.

I 2007 tog Kenneth og jeg turen til Gran Canaria i 14 dage og det var første gang at jeg var ude at flyve og det var virkelig en KANON god tur og det var heller ikke sidste gang.

Vi har siden været af sted syd på (Kreta 3 gange, Tyrkiet, Kos, Calpe , Gran Canaria 3 gange (inkl. Bryllupsrejse)

Og HVER gang så nyder jeg det for jeg syntes det er spændende at opleve noget når jeg er ude at rejse og så endda få noget Rigtig lækkert mad plus INGEN ligger mærke til at jeg er en Stor pige som jeg bliver kigget på herhjemme.

Jeg har fundet ud af at det med All Inklusive er bare IKKE noget for mig for AV AV det er slet IKKE Godt for min vægt.

Jeg kan SAGTENS NYDE min ferie selvom jeg IKKE er med på All Inklusive.

Så fik jeg lige skrevet lidt om mine ferier men igen så handler det om at komme ud at opleve noget og jeg kan mærke på mig selv hvor Meget jeg/vi nyder det og jeg ville ELSKE at dele det med Emil når den tid kommer.

Det her handler IKKE om ferie men jeg er bare SÅÅÅÅÅÅÅ MEGA MEGA GLAD.

Jeg sad og skrev på Computeren tidligere i dag og havde armen til at hvile på maven (lige som på billedet) og bom så kunne jeg virkelig mærke et spark så jeg kunne se min arm/hånd den hoppede helt

Jeg har i noget tid kunne mærke en form for liv men her på det sidste kunne mærke de bobler inde i maven

Jeg er bare SÅÅÅ Glad for at jeg ENDELIG også kan få lov til at mærke det ordentligt

Sådan her sad jeg i dag da jeg mærkede det første Rigtige spark:

img_01521

Nå men nu kalder min seng vidst også da jeg er pænt træt og en ny dag i morgen den kalder.

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttabet som er Guld Værd