Livet der er fyldt med oplevelser

En KÆMPE Glæde at glæde sig til

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Fredag samt Store Bededag og Weekenden banker på.

img_0215

Forleden dag der skrev jeg om det her med ferie og oplevelser og hvad jeg drømte om da jeg var barn men også hvad jeg selv vil gøre den dag Emil kommer til verden.

Blog indlægget kan læses via dette link:

https://mettesforandring.dk/2018/04/25/livet-der-er-fyldt-med-oplevelser/

Planen var egentlig at jeg ville have skrevet på Bloggen i går men da jeg Endelig kom hjem var jeg TOTALT Træt og død i kroppen efter at have været på farten det meste af dagen.

Der skulle lige købes det sidste til vores nevø da han fylder 5 år på Mandag og så skulle svigermor lige hentes ved lægen og da vi kom hjem til svigerforældrene gik vi lige på jagt efter nogle skruer til nogle borde og inden vi liiiige kørte hjem over ja så kørte vi forbi hos Svigerinden og Nevøen med de skruer og ja handles skulle der også og da jeg kom hjem satte jeg mig i sofaen og der blev jeg så siddende resten af aften lige indtil det hed GODNAT.

Det var min dag i går så i dag blev det til en stille og roligt hjemme dag i stedet hvilket faktisk har været SKØNT.

Dagen i dag er der blevet ordnet en MASSE gamle papir og kørt igennem makulatoren og få det smidt. Så er der blevet vasket en del tøj og sengetøj og noget af det gamle sengetøj er blevet smidt ud.

Det lyder måske kedeligt og sådanne ting plejer ikke at være sjovt men her der hyggede vi os faktisk da vi sad og snakkede/hørte musik imens så det var nu meget hyggeligt.

For mig handler det ikke om hvad jeg laver men at man kan hygge sig i mens så tænker jeg nu ikke mere over det.

Jeg sad i dag for en kort stund med min mobil og kiggede mine billeder igennem inde på Min gruppe på Facebook (Mette´s Forandring) og skal jeg være HELT ÆRLIG???

Så glæder jeg mig virkelig til at Emil kommer til verden så jeg kan komme i gang igen med det her vægttab for jeg savner virkelig at kunne dele billeder og at jeg kan udnytte Min Motivation for VILDT og virkelig sparke TOTALT R*V igen.

Jeg SAVNER mine FASTE men også Mine LANGE gå ture som jeg desværre ikke kan for tiden i stedet for at gå de små ture som jo også er gode.

Men når jeg er oppe at gå de lange ture i dag så kan jeg nogle dage virkelig være ØM i kroppen og det har jeg jo ikke den helt store lyst til.

Jeg savner min gamle rytme eller daglig dag end den er nu MEN bare rolig den skal nok komme igen.

Den bliver selvfølgelig IKKE helt på samme måde som den var nu hvor Emil kommer til Verden meeeeen tro mig jeg skal virkelig UD og trille med barnevognen så meget så muligt.

Nå men jeg har noget jeg Meget gerne ville dele med jer her på Bloggen og noget som faktisk gør mig MEGET GLAD og STOLT.

Jeg kom i dag til at kigge på mit sommertøj og tænkte at jeg liiiiige ville prøve selvom jeg er gravid i snart uge 24.

Jeg troede at jeg virkelig så STOR ud igen MEN WOW siger jeg virkelig bare til det her.

Her kan i se Før/Efter billederne:

img_0212

img_0211

img_0214

img_0210

img_0213

Nu hvor jeg har siddet og spillet Pladen Fuld vil jeg NYDE resten af aften med at smække benene op og måske der skal ses en film på netflix.

Rigtig God Fredag og Weekend.

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet der er fyldt med oplevelser