Det Store Smil er IKKE til at tage fejl af

Ønsket som blev til virkelighed

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Onsdag og der bliver slappet af i mens musikken den spiller derud af.

img_04971

I Mandags delte jeg nogle nye billeder her på Bloggen og som virkelig gør mig RET Glad i Låget og MEGA STOLT og så skrev jeg lidt om weekenden der stod på Totalt Hygge samt afslapning.

Blog indlægget kan læses her via dette link:

https://mettesforandring.dk/2018/05/14/det-store-smil-er-ikke-til-at-tage-fejl-af/

Nu er jeg som sagt ved at være langt henne i min graviditet og om 2 dage er der 3 måneder til Termin og WOW hvor er det VILDT at tænke på at nu er der ikke så lang tid tilbage.

Som sagt har jeg prøvet at blive gravid siden jeg smed mine p piller tilbage i September 2015 og hvor det desværre ikke rigtig ville lykkedes så jeg begyndte at opgive det håb om at det nok skulle komme.

Det som jeg vælger at dele herinde på Bloggen nu er lidt for at fortælle hvor MEGET denne graviditet virkelig betyder for mig.

Vi forsøgte nogle måneder at blive gravid og der skete INTET og jeg oplevede TIT at jeg havde nogle symptomer og HVER gang var den NEGATIV og jeg blev som sagt Rigtig MEGET ked af det og til sidst tog jeg en snak med manden om at holde en lille pause da jeg havde brug for at IKKE tænke på projekt Baby.

Jeg har ALTID været Rigtig god til at finde 4 kløver og sidste år begyndte jeg at finde både 4 kløver men også 5 kløver og HVER GANG ønskede jeg mig:

At jeg blev gravid og at jeg kunne fortælle min Farmor at hun skulle være Oldemor.

Og gik vi tur om aften og at jeg så stjerneskud ja så ønskede jeg mig det også.

Skal jeg være HELT ÆRLIG har jeg ALDRIG NOGENSINDE troet på at det man ønskede sig ville gå i opfyldelse.

Billedet her viser en oversigt over ALLE mine 4/5 kløver som jeg har gemt i en gammel kalender:

img_05231

Uanset hvad andre siger og tænker så vil jeg nu ærligt indrømme at det virker lidt sjovt at det nu lykkedes trods mine Mange ønsker så mon de har haft en finger med i spillet altså de kløver/stjerneskud?

Kunne ikke lade være med at dele dette med jer herinde da jeg syntes det er lidt sødt at tænke på.

Så det er virkelig et Ønske som ENDELIG er gået i opfyldelse for os begge 2.

Nu hvor der ikke er så lang tid tilbage er vi begyndt at gå til noget som hedder Sund Start Sammen og det går ud på at vi er 10 par som har nogle datoer hvor vi får lidt undervisning omkring fødslen/amning og ja så er der andre emner også.

Jeg har som sagt takket ja tak til at komme i mødre gruppe med Emil og det her projekt Sund Start Sammen er en del af det med mødre gruppen.

Og så er det jo et PLUS nu når jeg ved hvem vi skal i mødre gruppe sammen med.

I Mandags oplevede jeg noget MEGET Stort nemlig at jeg kunne se UDEN på maven at Emil gik lidt Amok inde i maven og det bedste af det hele var at jeg kunne nyde det med Manden også plus jeg har kunne se de spark uden på lige siden.

Det er virkelig SÅÅÅ Vildt for mig at kunne sidde her og dele dette med jer her på Bloggen for det er VIRKELIG KÆMPE KÆMPE STORT for mig nu hvor det også har været en lang kamp om at blive gravid.

Jeg er som sagt MEGA GLAD og STOLT over at skulle være Mor og det er virkelig Skønt at kunne dele ens glæde med andre og ja bare JUBLE over det.

I går kom dagen hvor vi skulle ud at købe/bestille vores barnevogn (Gaven fra Farmor og Farfar) og WOW HOLD NU OP en lidt mærkelig fornemmelse(på den gode måde) Men hvor jeg altså virkelig Glæder mig til at komme ud at køre med Emil i denne.

Sådan kommer den til at se ud

 (dog uden dreje hjul så det brune bliver sort i stedet)

img_05131

Nu vil jeg NYDE resten af dagen med Min Mand og så skal der grilles og ja i morgen står den på Fødselsforberedelse hos jordmoderen på sygehuset (Hold undervisning)

På Fredag har jeg virkelig noget at Fejre og som jeg kommer til at dele med jer her på Bloggen.

Rigtig God Onsdag.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det Store Smil er IKKE til at tage fejl af