Ønsket som blev til virkelighed

Dagen der TOTALT ændrede mit liv

Halløj På Bloggen 🙂

Jubiii så blev det til  Blog indlæg nummer 400 og det er Fredag og weekend

img_0618

I onsdags skrev jeg om det her med at ønske sig noget som med tiden gik i opfyldelse og hvordan jeg ønskede mig det.

Det Blog indlæg kan læses her via dette link:

https://mettesforandring.dk/2018/05/16/oensket-som-blev-til-virkelighed/

Jeg sluttede mit tidligere Blog indlæg af med at Fredag ville jeg dele noget med jer her på Bloggen da jeg  virkelig har noget at Fejre.

Jeg ved ikke om jer som læser Min Blog har fulgt mig Via Facebook Mette´s Forandring (https://www.facebook.com/groups/423326581169985/   )eller har læst min tekst herinde på Bloggen under Om Mettesforandring (https://mettesforandring.dk/om-mettesforandring/  )Mon i ved hvad for en dag det er?

Nu skal i bare høre hvorfor jeg fejre dagen i dag.

Efter jeg gik ned med stress pga mobning på arbejdspladsen tilbage i Marts / April der så det hele sort ud i mine øje og jeg gik TOTALT ned med flaget og jeg magtede slet ikke noget og lavede ikke så meget andet end at sidde og græde / Sove det meste af dagen.

Lige indtil jeg fik af vide at jeg skulle ud og gå nogle gode ture selvom det var lidt svært for mig da Motionen ALTID har været det STØRSTE problem for mig når det gælder vægttab da jeg jo sad bedst i sofaen med bærbaren foran mig.

Men som sagt tog jeg mig sammen og kom ud at gå og det var meget små ture i starten da jeg ikke følte mig tryg ved at gå alene (følte mig tit overvåget og havde på fornemmelsen at nogle fulgte efter mig)

Det lyder måske skørt i jeres øjne men det var faktisk sådan jeg havde det hvis jeg var MEGA Usikker på mig selv og jeg kan i dag også godt have det sådan MEN slet ikke nær så meget som før i tiden.

Da jeg startede op for Min Gruppe d 15 Januar 2015 delte jeg nogle dage efter det første billede af min vægt og jeg husker TYDELIGT at jeg var MEGA Flov men jeg skulle ligesom i gang ellers tabte jeg mig jo ikke som jeg havde håbet på.

Billedet her er fra den 21 Januar 2015: (appen hedder MY Weight)

img_0616

Som sagt røg jeg TOTALT ned med flaget efter jeg gik ned med stress og jeg begyndte igen at ryge i de Usunde ting og det var virkelig IKKE sjovt da der var en masse familie problemer på samme tid.

Jeg fik rigtig taget fat i de gå ture selvom jeg stadig spiste en masse usundt kunne jeg mærke på mig selv at nu havde jeg ENDELIG fået fat i det med Motionen og jeg tog en beslutning at Mandag d 18 Maj ville jeg gå på vægten.

Den 18 Maj går jeg på vægten og jeg fik et KÆMPE CHOK da jeg så at vægten den sagde 128,8 kg og det var så lige + 4,2 kg siden 21 Januar 2015.

Jeg kunne mærke på mig selv at NU var det NU at jeg skulle give den SÅ MEGET MAX GAS og at jeg ville gøre ALT for at det lykkedes denne gang.

Denne rejse som jeg har været på har IKKE altid været en dans på roser og jeg har desværre oplevet en del mod gang fra fremmed som “kun” kender mig igennem Mette´s Forandring og som ikke kendte / kender til min baggrund.

Jeg havde UTROLIG MEGET Svært ved at åbne mig op da jeg ALDRIG rigtig har været god til det men efterhånden fik jeg sat ord på overfor folk og jeg begyndte at tro mere på mig selv og jeg kunne mærke at jeg stille og roligt lagde den “gamle” Mette på hylden.

Dette indlæg i dag er MEGET personligt for mig da jeg sidder her og virkelig åbner mig op overfor jer som læser dette og nu hvor jeg har det personlige på banen så må jeg nok indrømme at det STØRSTE Personlige mål jeg har opnået ved denne her rejse er at jeg virkelig har fået SELVTILLID til mig selv og jeg skal lytte til mig selv og INGEN andre når det gælder vægttab og det har virkelig taget TID til at finde ud af det.

Mit ALLER STØRSTE MÅL det var at komme ned UNDER de 100 kg og for mig handlede det IKKE om tid men om at jeg skulle holde den UNDER de 100 kg når den dag kom.

Jeg kom i MÅL med vægten den 29 November og endda 15 dage før end jeg havde sat den til (14 December)

Billedet her er fra da jeg begyndte Min Forandring og til jeg kom i MÅL:

img_8757

img_8756

Det billede her er virkelig en KÆMPE Motivation for mig (Når jeg har født)

img_0617

Jeg har virkelig ALDRIG NOGENSINDE følt mig så Pæn og Lækker før som jeg gjorde efter jeg kom ned UNDER de 100 kg og HOLD NU OP det hele har virkelig været GULD VÆRD.

Billedet her fortæller ALT om hvor STOLT jeg er:

(Billedet er taget 2 December 2017)

img_88171

Jeg er MEGA STOLT over det Gode stykke arbejde som jeg har gjort og det BEDSTE af det hele det er at jeg den 14 December 2017 tog en POSITIV Graviditets test og at jeg til August kan kalde mig for MOR så der er endnu en grund til at jeg er MEGA STOLT over at jeg kom i gang men at jeg også kæmpede videre selvom det var hårdt.

Begge mine ønsker er gået i opfyldelse VÆGTTAB og at jeg skal være MOR samt Kenneth og jeg skal være en lille FAMILIE.

Billedet her taget i går d 17/5-2018:

img_05911

Jeg undskylder virkelig for det her LANGE indlæg i dag men nu hvor det er en speciel dag for mig så blev der virkelig åbnet op og Hold Nu Op der er virkelig trillet nogle tåre ned af kinderne på mig i mens jeg har siddet her og skrevet.

Jeg glæder mig til når Emil er kommet til verden så jeg igen kan give den TOTAL MAX GAS og komme tilbage til hvor jeg sluttede sidst med vægten.

Dagen i dag skal NYDES med TOTAL Afslapning når der er blevet ryddet op inde på Emils kommende værelse da vi i morgen skal i IKEA og købe møbler (Seng og pusle bord og andre små ting) Så vi ENDELIG kan komme i gang med Børneværelset.

I dag er der 3 måneder til termin og hvor er det bare VILDT at tiden den FLYVER AFSTED.

Til sidst lige et Før / Efter billede fra Start (Maj 2015) til i dag (Maj 2018)

img_0625

RIGTIG GOD FREDAG OG WEEKEND.

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsket som blev til virkelighed