Den store drøm der kommer tættere og tættere på

Et KÆMPE Slag som har ramt Mig

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Mandag og en ny uge er hermed skudt i gang.

img_08971

Så er jeg på banen igen nu hvor der har været ALT for Stille her på Bloggen og nu er jeg klar til at skrive lidt om hvorfor og hvordan det ellers går.

Som jeg har skrevet om før altså en del gange efterhånden så blev Min Svigerfar ramt af kræft og var igennem en hjerne operation hvor de skulle fjerne en kræft knude og hvor de kunne se bagefter på en scanning at det var væk i hjernen.

MEN MEN desværre har de igen fundet noget i hjernen og han er som sagt nu i strålebehandling for at kunne få det væk i hjernen.

Det her med sygdommen kræft det påvirker desværre mig en del da min tante blev ramt af det i November/December sidste år og er den dag i dag i behandling for det.

Når jeg ser tilbage var der virkelig mange ting at skulle forholde sig til først min tantes sygdom, Så blev jeg Gravid og så blev Svigerfar syg.

Glæden med at jeg blev Gravid har hele tiden været der men jeg har bare ikke mærket den såååå meget som jeg gerne ville da der hele tiden kom noget i vejen og så blev fokus flyttet et andet sted hen.

Det har været en hård periode som sagt og jeg har virkelig fået glæden tilbage at jeg skal være Mor og det er virkelig SKØNT at kunne mærke denne glæde igen.

Jeg har som sagt været stille i noget tid og sidste uge var virkelig bare IKKE min uge desværre.

Først var det Svigerfar hvor kræften var kommet tilbage igen i hovedet og i Mandags fik svigermor så af vide at hendes syn ikke ville blive bedre igen og hun kommer desværre ikke til at køre bil igen oven i det så skete der et dødsfald i svigermors familie (en som vi har haft en del med at gøre)

Ellers har den stået på fødselsforberedelse Tirsdag og Torsdag samt mad klub med Svigerinden Fredag og bisættelse Lørdag.

Desværre fik jeg en MEGET Trist besked i Torsdag lige inden vi skulle til fødselsforberedelse.

Det var at Min Kære Farmor er blevet ramt at kræft og HOLD NU OP sikke en mavepuster at få.

Der havde jeg virkelig bare lyst til at grave mig selv ned og bare få tudet igennem for AV hvor var jeg virkelig ked af det og det er jeg stadig.

3 personer som er tæt på mig har fået kræft bare på 6 mdr IHHHHH ALTSÅ nu må det virkelig godt stoppe for det her gør virkelig ondt og jeg tager mig indimellem nogle tude ture.

Oven i alt det her kan jeg godt mærke at det er MEGA træls at ens egen mor virkelig bare ikke kan respektere en hvilket jeg troede havde ændret sig men nej desværre.

Det gør mig både ked af det og sur at der ikke bliver lyttet til det som jeg skriver og det kan godt være at stedet her ikke er det rigtige sted at skrive dette men jeg har virkelig bare fået NOK.

Når et forhold/venskab er ødelagt så meget og IKKE kan reddes hvorfor så blive ved med at prøve?

Det er ALDRIG rart at blive svigtet og specielt ikke af ens nærmeste og 9 år senere dukker man op og skal følge med i ALT hvad der sker og der må jeg nok indrømme at det er jeg bare IKKE Fan af.

HELDIGVIS er vi IKKE ens alle sammen.

For at bringe det positive frem så fik jeg i går taget nogle nye billede og WOW hvor er der godt nok sket en del med maven sikke den vokser.

Billederne er fra starten af graviditeten og til nu:

img_08851

img_08861

img_08871

Det er virkelig en KÆMPE ting at kunne se at den vokser men også at han sparker løs derinde.

Jeg har som sagt ALTID Drømt om når jeg blev Gravid at jeg fik en rund mave så at det kunne ses at jeg er Gravid i stedet for at være hende den tykke

Jeg er virkelig bare SÅÅ STOLT over at jeg nåede det flotte vægttab inden jeg blev Gravid og det er noget som jeg ALDRIG ville glemme.

I morgen står den på REN Hygge sammen med Svigerfamilien nu hvor det er Fars Dag.

Onsdag står den på lidt shopping af nyt tøj da noget af det begynder at stramme lidt det som jeg har og Torsdag hedder det Jordmoder besøg og ja Fredag hedder det Glukosebelastning plus vi skal være sammen med vores Nevø.

Nu står resten af dagen på AFSLAPNING 

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den store drøm der kommer tættere og tættere på