Trods en hård periode findes glæden

Så kom dagen på ondt og godt.

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Mandag igen og en ny uge er hermed sparket i gang.

I Onsdags skrev jeg her på Bloggen omkring en hård periode som har været MEGET svært at forstå og samtid med at der er en Glæde.

Blog indlægget kan læses her:

https://mettesforandring.dk/2018/06/13/trods-en-haard-periode-findes-glaeden/

I Fredags kom dagen hvor der skulle tages afsked med min tante og det var virkelig en hård en af slagsen for det var virkelig svært at skulle sige Farvel til en når det ikke rigtigt er gået op for mig.

Det var virkelig en Smuk dag som hun kom herfra på da solen skinnede samt det var hendes 61 års fødselsdag.

Først i kirken og bagefter stod den på Mindesammenkomst hjemme hos min onkel hvor der blev delt gode minder om min tante i mens der blev spist en grill pølse og samt drukket en Øl/Sodavand som var lige i hendes ånd.

Selvom det er svært at forstå syntes jeg at det var rigtig dejligt nemlig at kunne sidde og snakke om de gode minder samt røverhistorier.

Hun er som sagt en person som jeg virkelig kommer til at savne RIGTIG Meget da jeg kunne snakke med hende om rigtig mange ting plus hun virkelig har været der 100 % når der har været brug for dette.

Som jeg skrev i mit Blog indlæg i Onsdags så var der 5 dage til at der kun er 2 mdr tilbage til Terminen og i dag den 18 Juni kan jeg hermed Juble over at der er 2 mdr til TERMINEN JUBIIIIIIIIIIIII siger jeg bare.

Billedet her er taget i dag:

Det bliver SÅÅÅ Stort at få lille Emil til verden og hold nu op hvor vi bare virkelig glæder os.

Jeg glæder mig til at Emil han kommer både fordi han har været ønsket i LANG tid men også fordi han bliver vores lille lyspunkt oven i alt det andet som der forgår og nej det det skal ikke misforstås på nogen måder.

Emil er LÆNGE ønsket og jeg glæder mig for vildt til at blive en familie og vi kan gøre/opleve ting sammen og lave de ting sammen som man måske har savnet som barn eller lavet sammen med ens familie (Udflugter, Spillet spil sammen, Leget sammen)

 Jeg glæder mig personligt til at skulle vise ham udlandet og hvordan de lever i forhold til os i Danmark og ja bare en anden kultur end den herhjemme men det bliver ikke før at han er lidt ældre.

Jeg glæder mig allermest til at kunne være en familie og så tage de ting derfra.

Der er som sagt blevet taget RIGTIG mange billeder i den tid hvor jeg har været i gang med at tabe mig og jeg kan faktisk godt lide at lave de her Før / Efter billeder for det er virkelig en KÆMPE Motivation for mig til at give den lidt Xtra Gas men det var nu mest da jeg skulle tabe mig.

Jeg prøvede tit at skulle slå min egne rekorder med mine gå ture (km) og det gav virkelig også noget motivation.

Så det skal helt SIKKERT bruges igen når jeg kommer til at skulle tabe mig men også med mine gå ture og endda med barnevognen.

På dette billede er der 1 års forskel og hold nu op hvor er det vildt at se denne forskel hvor jeg ikke er gravid til hvor jeg er gravid.

Før / Efter billedet kan ses her:

Det kan godt være at jeg har taget noget på under min graviditet (hvilket er meget normalt) så er jeg virkelig STOLT over at jeg kan se den runde mave og at jeg IKKE “bare” er en tyk trunte.

Ja jeg går meget op i dette da det betyder MEGET for mig da jeg ALTID har lignet en tyk trunte.

Jeg har ALDRIG gået op i hvordan jeg ser ud men efter jeg gik i gang med at tabe mig ja der fik piben en anden lyd.

Nå men jeg vil slutte af med dette indlæg da jeg kan mærke at jeg skal have smækket de ben op og bare slappe TOTALT af og nyde Min Mandag aften til lidt tv eller en film.

Rigtig God Mandag og en Rigtig God Uge.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

 Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trods en hård periode findes glæden