Så kom dagen på ondt og godt.

Der bliver Kæmpet og set fremad

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Mandag og en ny uge er hermed begyndt.

Yes så er jeg på banen igen her på Bloggen og klar til at skrive lidt.

Som sagt har der virkelig været RIGTIG meget her på det sidste og det har sat nogle spor i kroppen (Sorg og tristhed)

Jeg har godt kunne mærke at jeg har manglet min tante til at komme med små opdates med da hun spurgte ind til min graviditet med lille Emil (Bimse) selvom hun “kun” var min tante og havde sit barnebarn var hun bare så glad på vores vegne som hun tit sagde til mig.

Så hun er og bliver savnet her hos mig (og rigtig mange andre)

Oven i alt det her fik Min Kære Farmor konstateret kræft i livmoderen og det har virkelig taget hårdt på hende hvilket jeg forstår fuldt ud for det har virkelig slået RIGTIG Hårdt hos mig da Min Farmor virkelig betyder RIGTIG RIGTIG MEGET for mig.

Vi har ALTID haft en MEGET Speciel bånd sammen fra jeg var lille og det er lige som om at det er blevet stærkere som jeg er blevet ældre.

Da jeg fandt ud af at jeg var gravid var det faktisk hende som jeg glædede mig ALLER MEST til at fortælle det da hun gik og håbede på at hun skulle opleve dette.

Og jeg gik her og ønskede på at det ville ske så jeg kunne fortælle hende det.

Nu går jeg bare og virkelig håber på at hun når og møde vores Lille Emil da de desværre har fundet noget på hendes tyktarm.

Da vi snakkede sammen forleden i telefonen sagde hun til mig ” Jeg håber bare at jeg når og møde jeres lille dreng) og FUCK hvor det bare ramte mig i mens tårerne de bare trillede ned af kinderne på mig efter denne samtale da jeg ikke ville begynde at tude i telefonen for hendes skyld.

Det er hårdt at være ked af det og ikke skal vise det overfor dem som er ramt.

Så jeg håber virkeligt på at der er positivt svar her den 6 Juli når svigerfar skal til første læge samtale og der kommer svar på hvordan det hele ser ud med det kræft.

Det her er virkelig SÅÅ UNFAIR og uanset om jeg er gravid eller ej så er det altså virkelig hårdt at flere omkring sig bliver ramt af den LORTE SYGDOM.

Nu glæder jeg mig bare til at lille Emil han kommer til verden og jeg kan give ham SÅÅÅ MEGET Kærlighed samt bruge SÅ meget tid sammen med ham så muligt.

Jeg glæder mig mere og mere for hver dag der går til at kunne blive en familie og at vi kan nyde det sammen.

Så jeg ved godt at der i perioder at der er stille her på Bloggen og det er fordi den træthed har virkelig ramt mig igen og det er virkelig ikke særlig sjovt specielt ikke når varmen nu rammer Danmark selvom jeg prøver at nyde det virkelig gode vejr.

Nu skal den sidste tid bare NYDES med at IKKE lave det helt store til hver dag(udover de huslige ting) og endda kunne sove LÆNGE.

Som sagt tager jeg 1 dag af gangen og nyder den.

Nu skal der også lige kigges på det tøj til Emil om der er noget som vi mangler og så lige de sidste små ting til puslebordet så vi er HELT klar til at han kommer.

Nå men nu vil jeg nyde det gode vejr og få vasket lidt tøj og ellers bare slappe af resten af dagen (indtil der skal laves pandekager)

Rigtig God Mandag og en Rigtig God Uge.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom dagen på ondt og godt.