At gå fra Svag til Stærk

Det kan være hårdt men hjælper det?

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Onsdag og jeg vil hermed skrive lidt på Bloggen.

Sidste gang jeg skrev her på Bloggen var i Onsdags og hvor der igen virkelig blev åbnet op for nogle følelser som har gjort ondt på mig i en LANG periode.

Blog indlægget kan læses via dette link:

https://mettesforandring.dk/2018/06/27/at-gaa-fra-svag-til-staerk/

Desværre har jeg ikke fået skrevet så meget på Bloggen da der stort set er sket noget hver dag siden i Onsdags.

Der har som sagt desværre været en del på det sidste eller ja de sidste 6 mdr og ALDRIG før har jeg prøvet sådan en rutche tur som jeg har de mdr.

ALDRIG før har jeg sat Mange ord på mine følelser selvom det har gjort ondt og jeg mener virkelig ondt.

Det har selvfølgelig gjort hammer ondt at skulle sidde her og skrive dette ned og at folk har kunne læse det MEN MEN Hold nu op hvor har virkelig været MEGA SKØNT at kunne være hende den ærlige i stedet for jeg bare havde lukket mig selv inde og at det måske var blevet værre.

Nu hvor jeg nærmer mig terminen med Emil kan jeg godt mærke at mine følelser de er svære at styre og det er virkelig IKKE særligt sjovt.

MEN en ting som gør mig RIGTIG RIGTIG Ked af det og hvor jeg har svært ved at styre mine følelser UANSET om jeg er gravid eller ej det er at Min Kære Farmor er syg (Kræft) for hun er virkelig en person som ALTID har betydet MEGET for mig og hun har bare været der for mig.

Nu er hun som sagt blevet ramt af kræft og det gør mig SÅÅÅ ondt inde i at hun en dag forlader mig selvom jeg godt ved at hun er 84 år og hun er gammel meeeeen alligevel.

Alle de 4 og 5 kløver jeg har gået og fundet har jeg ønsket ved HVER OG EN at hun skulle opleve at blive oldemor til mit barn og den dag jeg fandt ud af jeg var gravid kunne jeg IKKE vente med at fortælle det personligt til hende.

Den dag jeg fortalte hende det blev hun MEGA glad og det første hun sagde til mig “Skulle det så ikke blive en dreng” hun er oldemor til 3 piger.

Det var SÅÅÅ Stort at kunne fortælle hende at hendes ønske gik i opfyldelse og hun glædede sig mere og mere til August.

Så nu hvor jeg er TÆT på terminen håber jeg bare at hun når at møde sit oldebarn da hun har takket nej til behandling da hun ikke har det for godt i forvejen.

Så nej det er IKKE sjovt når dem som man har tæt på bliver syge eller dør.

Som sagt har jeg ikke skrevet så meget på Bloggen da der har været en del og se til Meeeen en ting som desværre plager mig en del for tiden er vand i kroppen og specielt i Hænderne, Benene og fødderne og det er ikke altid liiiiiige så sjovt.

Selvom jeg gerne ville skrive så er jeg også nød til at lytte til mig selv og min krop.

Jeg er allerede begyndt at tænke på nogle emner til Bloggen som jeg kan skrive om og efter jeg har født hvordan jeg kommer i gang igen med projekt vægttab og hvordan det kommer til at gå når der nu er en lille en som kommer til at bruge Utrolig meget tid med.

Så er der skrevet om min kamp op til målet med vægten og under min graviditet og så når jeg har født.

Så det er jeg spændt på hvordan det kommer til at gå når der er tid og overskud til det.

Nu vil jeg NYDE Min Onsdag aften sammen med Manden og bare slappe TOTALT af og det tror jeg også at mine små tykke bamse fødder også har RIGTIG Godt af (kan ikke rigtig passe mine sko eller klipklapper mere da de strammer)

Rigtig God Onsdag.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At gå fra Svag til Stærk