Humøret er Højt og Smilet er IKKE til at tage fejl af.

Tankerne der bare flyver rundt i hovedet på mig

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det sørme Lørdag og puha det er hot ude.

Jubiiii så kom jeg lige på banen igen på Bloggen trods at jeg er ved at smelte pga Solen

Jeg er som sagt MEGET stille for tiden her på Bloggen og det er pga varmen men også fordi der liiiiiige skulle købes de sidste ting til lillemanden.

Det sidste Blog indlæg som jeg skrev var i Lørdags hvor humøret var MEGA Højt og Smilet var KÆMPE Stort.

Blog indlægget kan læses her:

https://mettesforandring.dk/2018/07/14/humoeret-er-hoejt-og-smilet-er-ikke-til-at-tage-fejl-af/

Jeg har skrevet Meget om hvordan jeg glæder mig til lillemanden kommer og at der er er klar til at han kommer til verden.

Jeg glæder mig Utrolig MEGET til at skal være MOR og til at han kommer ud og lære ham at kende.

Lige præcis i dag er der “kun” 28 dage tilbage og hold nu op jeg glæder mig til at komme af med den store mave og IKKE være SÅÅ Plaget af denne Utrolig varme som er for tiden.

Nu kommer den ærlige Mette lige på banen da jeg har brug for at få åbnet omkring dette men også at få sat ord på dette.

Nu nærmer tiden sig med fødslen og jeg har faktisk ikke tænkt så meget over den men mere glædet mig over at skulle være MOR og at vi skal være en rigtig lille familie.

Men her de sidste par dage hvor vi har gået og pakket kufferten til at vi skal på sygehuset ja så er virkeligheden gået op for mig.

Jeg har hele tiden været spændt men nu køre mine tanker virkelig rundt i hovedet på mig og ja jeg er begyndt og blive en smule “små nervøs”

Jeg ved godt at folk siger det gør ondt og føde og det skal det jo også gøre MEN Hvor ondt gør det og hvor lang tid skal man ligge?

Hvordan bliver jeg under sådan en fødsel altså hvordan reagere jeg? Bliver jeg en TOTAL Tude Marie eller hvordan?

Ja tankerne de flyver bare rundt i hovedet med en masse ting (Hvilket jeg har hørt er meget normalt)

Længe før jeg blev gravid frygtede jeg virkelig at skulle da jeg er en af dem som bliver meget usikker på mig selv når jeg ikke ved hvad der kommer til at ske og det er en af grundene til at jeg heller ikke bryder mig om at gå til tandlæge (lider af tandlæge skræk)

Ihhhhh det er virkelig svært at forklare med liiiiige disse tanker som jeg går rundt med (selvom jeg har fået skrevet nogle af dem)

Det med at være gravid det kræver noget planlægning men det har vi taget mere i stille og roligt tempo og bare nydt det  i stedet for der er INGEN grund til at stresse over det.

Vi lavede også en opsparing inden jeg overhovedet blev gravid så den dag det skete ja så var vi klar til at shoppe til vores kommende barn(hvilket har været MEGA Lækkert)

Jeg har tit tænkt på hvor Heldig jeg har været under denne graviditet og det som der har været har virkelig været små ting.

Her på det sidste har jeg selvfølgelig haft en del vand i mine Ben/Fødder og det har IKKE alle dage været liiiiiige gode (mest pga varmen)

Jeg har ikke rigtig fået gået nogle gode ture her på det sidste og det har virkelig irriteret mig da jeg nogle dage har haft energi til det men har holdt tilbage pga varmen.

I Søndags tog jeg gå turen til Bilka for at handle ind til puslebordet og så gik turen hjem til Svigerforældrene (dog tog jeg bussen der) og WOW der blev gået nogle skridt/km og jeg var MEGA smadret om aften og dagen efter.

Tirsdag stod den Jordmoder besøg og jeg havde ikke nogle særlig god oplevelse med hende (Min egen jordmoder havde ferie) og så kom motivationen op i mig så jeg gik fra sygehuset og gik rundt inde i byen og hvor der liiiiiiige blev shoppet lidt tøj til lillemanden (Str 56/68)

Tøjet var noget Faren fandt og selvfølgelig skal Emil da eje det her tøj

Billedet af tøjet (H&M)

Da jeg kom hjem var jeg igen MEGA flad i kroppen for der blev igen gået nogle skridt/km.

Billedet her er fra en app til min skridttæller:

Som sagt har jeg i dag ramt uge 36+0 og det betyder at der er 4 uger til termin og små 28 dage.

Jordmoderen skønnede ham til ca 2700 g men nu skal jeg til vægtsscanning på Mandag så det bliver spændende og se hvad de siger til det men ikke mindst at vi kommer til at se ham igen (næste gang vi ser ham så er han ude hos os)

Billedet her er taget i dag d 21 Juli 2018:

Nogle siger jeg er STOR men jeg føler mig faktisk IKKE Stor selvom jeg er gået fra 107,6 kg (uge 10+0) og nu siger den 128,5 kg og vægten siger ca + 21 kg ja jeg er stadig STOLT over mig selv og min krop.

Nu vil jeg slutte af da jeg virkelig sidder og har det HAMMER varmt da solen står ind i stuen hvor jeg sidder.

Rigtig God Lørdag, Weekend og til jer som har Ferie.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Humøret er Højt og Smilet er IKKE til at tage fejl af.