En weekend som der ses frem til

Nu kan jeg virkelig ikke mere

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Søndag og jeg er på banen igen her på Bloggen.

Så blev det tid til at skrive lidt her på Bloggen igen nu hvor jeg har været en del stille og ikke har skrevet så meget igen.

Her går tiden på at få slappet af så meget så muligt da vi går og venter på at Emil vil melde sin ankomst.

Jeg har som sagt bøvlet Rigtig MEGET med mit bækken da han kommer mere og mere nedad med hovedet/kroppen så jeg har ikke været særlig meget værd og nu hvor vejret ikke er så slemt mere håber jeg lidt på nogle gå ture.

Det har været en lidt træls uge da jeg har ligget meget på sengen og slappet af/sovet eller siddet i lænestolen indtil min ryg/lænd ikke har kunne mere.

Så nu glæder jeg mig bare Mere og Mere til at Emil kommer så vi kan komme ud at gå tur og specielt med den barnevogn da jeg selvfølgelig har savnet de her gode gå ture som jeg gik før i tiden.

I går ramte jeg så dagen hvor der KUN er 1 uge tilbage (som ses på billedet)

Da jeg ramte dagen d 4/8-18 var der 14 dage til termin og i nogle dage frygtede jeg den kommende fødsel med Emil for hvordan ville det komme til at gå?

Nu har jeg SÅÅÅÅ MEGET glæde i min krop at det eneste som jeg tænker på at få ham ud til os da vi er en del efterhånden som virkelig glæder sig til at møde den lille gut.

Vente tiden kan virkelig føles lang og vi ved jo ikke hvornår da det kommer an på hvornår han vil have fødselsdag.

Uanset hvad får jeg ikke lov til at gå lang tid over tid for så sætter de mig i gang (senest 5 dage efter) Hvilket jeg er MEGET glad for selvom jeg dog fortrækker at IKKE blive sat i gang.

Nu har jeg ikke været så meget ude her på det sidste og jeg var som sagt ved at blive TOTAL Idiot så i går tog vi turen hjem til Svigerforældrene da jeg havde det nogenlunde og ud ja det skulle jeg altså.

Det var virkelig SKØNT og det var rigtig hyggeligt.

Det er meget overvældende for mig at folk virkelig går op om i om der er noget nyt eller om han er kommet.

Det bliver ret vildt at gå fra os to til en mere men han skal bare have SÅÅÅÅÅ MEGET KÆRLIGHED.

Søndagen i dag er blevet NYDT med TOTALT Afslapning selvom jeg har siddet her og skrevet har jeg holdt lidt pauser fra skriveriet pga min ryg og bækken.

Nu skal en ny uge bare NYDES og Slappes MAX af og håbe på at han melder sin ankomst så jeg IKKE skal sættes i gang i stedet.

Rigtig God Søndag aften og en rigtig god uge.

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En weekend som der ses frem til