Av Av For Pokker Da

Er det mon Kampen værd?

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Tirsdag og en ny uge er hermed skudt i gang.

Som sagt så foregår der en masse ting for tiden her hos mig og det er virkelig hårdt.

Jeg fik åbnet op omkring det hele i sidste Blog Indlæg som kan læses her via dette link:

https://mettesforandring.dk/2018/11/08/av-av-for-pokker-da/

Det hjalp at få åbnet op omkring det som foregår for tiden selvom det er MEGET hårdt at skulle sætte ord på.

Det er RIGTIG dejligt at vi har Emil for han holder virkelig os oppe og han får mig til at glemme alt det som forgår for tiden og bare det han giver mig et smil så er jeg SOLGT.

Uanset om der er sygdom indblandet i det her eller ej så betyder Emil ALT for mig og det vil han ALTID gøre.

Selvom jeg har lyst til at tude og bare lave ikke en dyt fis ja så gør jeg det her når Emil han sover da han IKKE skal kunne mærke det her på mig.

Vi tager lige nu en dag af gangen selvom det er MEGA MEGA Svært/Hårdt Men prøver at få det bedste ud af det.

På Søndag bliver det en STOR dag for der skal Emil Officielt have sit navn og vi skal have en hyggelig dag sammen med Venner og Familie.

Det er med at “prøve” at finde det positive frem samt de hyggelige stunder.

I Lørdags stod den på Familie hygge da vi alle sammen var samlet til Andesteg med hele svineriet til.

Og HOLD NU OP hvor var det dejligt at være sammen selvom stemningen var lidt anspændt.

Det er dejligt at have RIGTIG Gode minder og lige nu for tiden snakker vi om alle de gode minder og ser tilbage.

Undskyld men havde lige behov for at få det ud af kroppen selvom det her ikke har noget med Min Forandring at gøre.

Men hvis jeg skal være helt klar til at gå i gang med vægttabet her til Januar så er jeg nød til at få det ud af kroppen så jeg kan være TOP klar UDEN Alt for mange bump på vejen.

Nu har jeg sat mig det her MÅL og så SKAL jeg også bare igennem det.

Jeg glæder mig HELT VILDT til at komme ud af gå mine gå ture igen sammen med Emil og Manden eller generelt få styr på det hele igen med både kost og Motion.

Jeg har virkelig savnet min faste rytme om dagen altså bare gå derud af og nydt det samt gået og fået styr på det som går mig på eller hvad man nu kan kalde det.

Som jeg kalder det så er jeg min egen terapeut.

Jeg NYDER mine stunder sammen med Manden og Emil men jeg savner mine alene stunder og misforstå mig ikke for jeg NYDER Hvert et øjeblik når Emil er vågen  men jeg savner bare at være Mette.

Jeg er MEGA Glad for at jeg har fået startet Bloggen her op igen så jeg lige kan sidde i min egen lille boble og få mine tanker ud som jeg gjorde før.

Når jeg tænker tilbage så har Min Forandring virkelig gjort et eller andet ved mig på den positive side selvfølgelig og hvor jeg gik og været glad samt  humøret var TOTALT i TOP.

Jeg blev bedre for hver dag der gik til at håndtere de små ting som fyldte en del i min krop men efter at alt det her sygdom ramte familien så har jeg haft svært ved at styre det for det gjorde SÅÅ ondt hvilket det stadig gør.

Jeg er MEGET ked af det og det gør ondt inden i da det er hårdt at stå i for tiden og se en mand (Min Svigerfar) som virkelig har haft styr på sit liv til at falde mere og mere sammen det gør SÅÅÅ ONDT at se at han bliver mere svækket og at hans kort tids hukommelse ikke er sååå god mere.

Tja der forgår som sagt MANGE ting og det er snart ikke til at finde rundt i mere og jeg kan godt tage mig selv i at gentage ting eller som sagt glemme ting fordi at de fylder.

Jeg GLÆDER mig til den store dag på Søndag (barnedåb) og til at fejre lille Emil men jeg glæder mig også til bagefter så jeg ikke skal gå at tænke på om det nu kommer til at gå godt med det hele.

Vi håber MEGET på at Emil´s Farfar kan være med i Kirken da det vil betyde meget for ham (Farfar) men helt sikkert også for os.

I Må MEGET undskylde at jeg køre lidt rundt i dette for tiden og jeg håber at i vil bære over med mig.

Men det her er helt sikket kampen VÆRD at komme tilbage til Min Forandring så Mit Selvværd kan få et ORDENTLIGT BOOOOOOOST og jeg får bearbejdet de ting som jeg render rundt med lige nu og her men at jeg også selv føler mig glad igen selvom jeg er glad men ikke på samme måde da jeg inderst inde er Rigtig ked af det.

Nu vil jeg til at gøre klar til at hoppe i seng da vi herhjemme har en STOR dreng nu som har sovet igennem 5 dage i træk nu ( Mor her er MEGA STOLT)

I morgen går turen til Hospice for at besøge Ham Den gamle som vi kalder ham og så skal det sidste lige på plads til barnedåben da tingene skal afleveres på Fredag.

Nå men jeg vil stoppe og så vil jeg sige TUSIND tak til jer som giver sig tid til at læse med her.

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Av Av For Pokker Da