Er det mon Kampen værd?

Så er det hermed sagt

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det sørme den 27 November 2018.

Dagen i dag er en meget speciel dag for mig og det er den fordi lille Emil bliver 3 måneder.

Billedet her er taget i dag:

Det er vildt så meget glæde han giver mig og har det været et dum (hård) dag så betyder et smil fra ham ALT.

Han er det bedste der er sket for mig udover hans Far og helt ærlig mere kan jeg ikke ønske mig.

At have de to ved min side hver dag gør at jeg kan se mig selv i spejlet og sige at jeg er god nok og at det hele nok skal gå.

Jeg havde i starten svært ved at knytte mig helt til Emil da jeg ikke helt forstod at han var Min og at nu var han her hos os.

Jeg prøvede virkelig at forstå det men det var svært og nogle dage skubbede jeg ham inderst inde væk og lod manden tage lidt over.

Jeg holdte det inde i mig selv og det gjorde SÅÅ ondt fordi jeg tit begyndte at tude fordi sådan skal en Mor ikke have det til sit barn.

Der findes ingen undskyldninger for det som jeg skriver her og det er svært at forklare men alt det her sygdom har virkelig taget hårdt på mig og der har været RIGTIG meget af det DESVÆRRE.

At skulle blive forældre er det STØRSTE og det er der hvor man skal NYDE den nye tilværelse men her har det været svært fordi der har været noget at se til det meste af tiden.

Nu hvor Min Svigerfar er kommet på Hospice er der kommet MEGET mere ro på herhjemme og Emil får hans Formiddags lur samt Middag/Eftermiddags lur Inden vi tager en smut på Hospice om eftermiddagen.

Det er vigtigt for ham og for os at vi holder fast i det for ellers har vi en ked af det dreng og det her skal IKKE gå ud over ham.

Men som sagt har det været svært for mig at åbne op omkring det her med Emil og jeg har gået med det noget tid fordi jeg har “Kæmpet” med det inde i mig selv og fordi jeg var bange for hvad andre ville tænke om mig “Taber Mor Mette”

Men det går MEGET bedre i dag og det har hjulpet UTROLIG MEGET efter jeg har åbnet op omkring det her emne.

Hvorfor være flov over dette? Når man ikke selv kan gøre for det.

Nu er Emil også taget med kejsersnit og det har jeg hørt at også kan gøre noget ved det men det ved jeg ikke noget om.

Søndag den 18/11-18 kom dagen hvor Emil skulle døbes og officielt skulle have sit navn.

Jeg havde håbet på at jeg kunne have min blondekjole på som jeg købte sidste år (til barnedåb) men jeg turde desværre ikke tro på det fordi den sad lige i skabet da jeg havde den på sidst.

Det billede som jeg viser lige nu det gør mig SÅÅÅÅÅ MEGA STOLT og WOW siger jeg bare.

Emil og jeg d 18/11-18 til hans Barnedåb:

Kjolen passer sørme Endnu WOW WOW WOW trods jeg har haft Emil i maven og endda vejer mere nu så kan jeg stadig passe den.

Det er virkelig VILDT at tænke på at jeg kan det.

På Torsdag er det 1 år siden at jeg gik på vægten og jeg nåede MIT FØRSTE STORE MÅL NOGENSINDE nemlig at vægten var UNDER de 100 kg.

Det er en dag som jeg ALDRIG vil Glemme da det virkelig er STORT for mig.

Jeg har ALDRIG prøvet før at tabe mig SÅÅ meget UDEN hjælp og kun ved hjælp af mig selv og støtte fra familie, Venner samt gruppen Mette´s Forandring.

Faktisk så troede jeg IKKE at jeg kunne gennemføre dette vægttab fordi det var mange kg som jeg skulle af med og mit selvværd var et KÆMPE NUL.

Det var svært at lige overskue ALT det på en gang.

MEN JEG GJORDE DET.

Jeg har NYDT min pause med vægttabet under min graviditet men også Efter og jeg har jo meldt ud at den 1 Januar hedder det Sæt i gang igen med vægttabet.

Forleden dag da jeg var ude at gå med Emil i barnevognen tog jeg mig selv i at gå lidt længere end jeg havde sagt til mig selv i første omgang og Hold nu op hvor var det egentligt SKØNT at liiiiiige få styr på nogle af de tanker/følelser som jeg render rundt med for tiden.

Så jeg glæder mig MEGET til mine gå ture igen så jeg kan bruge dem til en form for terapi gå ture som jeg gjorde før i tiden.

Jeg har i dag sat mit et Nyt Mål ang mit lille projekt vægttab Anno 2019.

Min vægt siger lige nu 124,1 kg og jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme UNDER de 100 kg December måned 2019.

Så skal jeg tabe mig 2 kg pr måned og det kan godt være det lyder af Meget MEN jeg VIL og jeg vil gøre Mit ALLER BEDSTE.

Det kan godt være at det bliver Svært/Hårdt men nu vil jeg prøve og så kan jeg altid lave lidt om i det og sætte mig nogle små dele mål som jeg gjorde sidst som måske kan sætte lidt skub i tingene/mig selv.

Så jeg SATSER med at vægten siger 99,9 kg December måned næste år.

Dette indlæg som jeg har skrevet her er meget personligt for mig da der igen blev åbnet op omkring noget som jeg har haft svært ved at indrømme overfor mig selv eller andre.

Det er dejligt at kunne åbne sig op og få sat ord på de tanker som er inde i mit hoved for tiden og så er jeg TOP KLAR til at give den MAX GAS i det nye år.

Nu skal der ses fremad og så tager jeg en dag af gangen trods den hårde tid lige nu.

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det mon Kampen værd?