Så er det hermed sagt

De Gode Minder

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Torsdag og hold nu op tiden den flyver bare af sted.

Hvor er det ret vildt at tiden den bare flyver derud af og dagene de går virkelig Meget hurtige.

Nogle gange kan jeg ikke lade være med at tænke tilbage i tiden med de gode minder for det gør mig virkelig SÅÅ Glad i låget.

I dag for 1 år siden gik jeg på vægten (1 dag før at jeg skulle) og mit FØRSTE STORE MÅL var i HUS nemlig at vægten sagde 99,9 kg.

For 1 år siden skrev jeg dette i mit indlæg på Bloggen:

https://mettesforandring.dk/2017/11/30/er-droemmen-endelig-gaaet-i-opfyldelse/

Det var en STOR dag på det personlige plan og en dag som jeg ALDRIG ville glemme.

14 dage efter denne dag tog jeg en graviditets test og den viste at lille Emil var inde i min mave.

Jeg husker TYDELIGT at jeg fik MEGA dårlig samvittighed  da jeg sad og drak Asti den dag vægten var i hus men Hey jeg vidste jo ikke at han lå derinde.

Derfor har jeg valgt at sige at Emil er gaven for de gode/hårde arbejde som jeg har gjort med vægten.

Jeg troede faktisk ikke at dette ville lykkedes da jeg har været vant til give op fordi der har været et eller andet som er gået i mod.

Nu ved jeg at jeg kan det her med at tabe mig og jeg ved hvad der skal til når det er nemlig gode gå ture og IKKE så meget af det usunde som der er blevet spist på det sidste.

Lige for tiden får jeg hverken gået eller holder mig fra det usunde da jeg udnytter de stunder hvor Emil han sover til at få slappet af eller ordne små ting herhjemme og når han vågner så køre vi en tur på hospice og ja når vi køre hjem igen til os selv har vi ikke lige fået handlet ind og så kan der godt ryge en burger eller to ned fra Mac D.

Men sådan er det lige nu hvor det hele er lidt svært.

Men sådan er det jo godt at der er gode minder at tænke tilbage på så jeg kan få mine tanker lidt væk fra det som fylder lige nu i mit hoved.

Jeg prøver hele tiden at skabe nye gode minder for det gør mig SÅÅÅ Glad i låget og i sær når jeg ikke har det godt inden i så betyder det RIGTIG MEGET for mig.

Nu hvor Emil er kommet til så bliver der brugt meget tid sammen med ham når han er vågen og sammen med ham bliver der også skab masser af gode minder og lige for tiden bliver de skabt sammen med hans Farfar selvom han desværre aldrig ville kunne huske ham MEN Så er det jo godt at vi kan fortælle ham det når han bliver større.

Det er dejligt at kunne få sat ord på de her ting så jeg er endnu mere TOP klar til at give den MAX GAS efter jul og nytår.

At kunne sætte ord på de her ting betyder virkelig ALT for mig og jeg ved godt at jeg siger det tit men det hjælper virkelig at kunne arbejde med sig selv.

Det er den STØRSTE gave jeg har kunne mig selv og det er jeg STOLT over.

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det hermed sagt