Mit liv med et ord FANTASTISK

En Fighter Giver ALDRIG Op!

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det sørme da lige Lørdag igen og det er tid til at skrive lidt her på Bloggen.

I Lørdags skrev jeg dette Blog Indlæg omkring det med vægttabet du kan læse det ved at trykke på linket:

https://mettesforandring.dk/2019/03/02/mit-liv-med-et-ord-fantastisk/

Det er virkelig dejligt at komme i gang med at skulle tabe sig igen selvom det lige nu er en kamp at holde ved.

Det har virkelig ramt mig hårdt at få af vide at Emil er bagud motorisk selvom jeg ser en MEGET glad og tilfreds dreng og som altid er i godt humør (selvom han godt kan brokke sig lidt) Hvilket jeg kun syntes er godt at han kan det.

Jeg har en virkelig en følelse af at det er mig som Mor som har fejlet og jeg ikke har været god nok.

Det er mig som ikke har været god nok og den tager jeg på mine skulder.

Men det BEDSTE af det hele er at vi har virkelig trænet med ham og WOW hvor han virkelig er blevet god til at ligge på maven og nå han ikke gider det mere så triller han om på maven.

Så jeg kan vidst godt sige SEJT GÅET LILLE MAND.

Jeg er SÅÅÅ STOLT at han virkelig bliver bedre for hver dag der går og mit hjerte smelter HVER dag.

Han er endda begyndt og gøre tegn til at kravle så det gør det virkelig Endnu mere Bedre (dog bliver han sur fordi han ikke kommer fremad)

Den dreng gør mig SÅÅÅ Glad og han får mig til at glemme RIGTIG mange ting (De Negative) og mit humør bliver så godt lige så snart jeg ser hans nuttede smil og grin.

Sorry men det er virkelig en SKØN Følelse som Mor.

Jeg har problemer med at sidde for længe på gulvet sammen med ham da mine ben begynder at sove så jeg sidder helst ikke på gulvet sammen med ham når jeg er alene hvis der nu skulle ske noget og jeg ikke kan rejse mig det føler jeg mig ikke så tryg ved.

Meeeen så er det jo godt at jeg er i gang med at tabe mig for det hjalp på mig inden at jeg blev gravid meeeeen nu bære jeg også rundt på en 10 + kg baby.

Men en ting som jeg ved at jeg skal blive bedre til at gøre og det er at jeg skal IKKE lytte til andre men jeg skal mere lytte til mig selv og så sige PYT.

Jeg er en meget følsom person men for tiden er jeg mere end jeg plejer og der skal virkelig ikke meget til og det er svært at styre og i sær når det handler om Emil så har jeg nemt ved at blive ked af det men det er vel normalt når det er ens eget barn.

Der er flere som skriver til mig at det er Sejt at jeg er i gang med at tabe mig trods det modstand jeg møder på min vej så vil jeg hermed være ærlig med at fortælle at det er virkelig heller IKKE nemt.

Jeg har da været ved at give op nogle gange fordi jeg ikke kunne rumme det men inderst inde er jeg stædig og jeg skal IKKE være hende den svage Mette igen.

Jeg er en FIGTHER og jeg skal IKKE give op.

Emil skal se hans Mor være Stærk og Glad og IKKE sin Mor ked af det og trist det samme skal hans Far/ Min Mand.

Jeg ved at Min Kære Svigerfar ville sige det samme til mig.

Det er både godt og skidt at være stædig meeeen lige her er det jo meget godt.

I Torsdags var jeg som sagt på vægten og YES YES den sagde sørme

MINUS 300 gram

Nu siger den MINUS 2,5 kg siden den 31/12-2018

Det går ikke så stærkt meeeen jeg taber mig og det er det vigtigste.

I Mandags gik jeg på vægten for at smugkigge efter weekendens strabadser og der sagde den + 1,3 kg så det er ikke “kun” 300 gram jeg har tabt og det viser jo bare at jeg jo godt når det er jeg virkelig vil det her.

Selvom jeg har lyst til at opgive til tider så ved jeg hvad der er bedst for mig selv nemlig at FORTSÆTTE derud af for inderst inde gør det mig SÅÅÅ Glad at jeg kan se at der sker noget og vægten rykker sig nemlig NED.

Nu skal jeg kun se fremad og sige til mig selv at jeg gør det her så godt og at jeg klare Mor rollen til ug+ og at jeg ikke kan gøre det bedre end jeg gør og så må jeg tage de bump som kommer hen af vejen og prøve at sige PYT (til det som kan siges PYT til)

Nå men nu vil jeg nyde at Emil tager en lur ude i barnevognen så kan jeg lige smække mine ben op lidt inden jeg skal ud at aflevere bilen (Svigermors Bil)

Ellers står dagen på afslapning og lege med Emil når han vågner engang.

Rigtig God Lørdag Derud samt Rigtig God Weekend

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit liv med et ord FANTASTISK