Så er Jeg Tilbage på Bloggen

Nu SKAL det altså være

Halløj På Bloggen 🙂

Så kom jeg i gang med Bloggen igen hvilket er MEGA SKØNT.

Som i kunne læse på det tidligere Blogindlæg som jeg skrev i dag Hvis du ikke har læst det så kan du læse det her ved at trykke på linket her:

https://mettesforandring.dk/2019/09/15/saa-er-jeg-tilbage-paa-bloggen/

Som sagt er der virkelig sket en del og derfor har det været svært for mig at følge med og jeg føler at det har været en LANG rutche tur og jeg har svært ved at finde og hoved og hale i tingene.

Jeg følte at hver gang jeg sagde at nu er det NU så var der et eller andet som kom i vejen og som påvirkede mig til at jeg var nød til at sætte det på standby.

Det er IKKE nogen undskyldning overhovedet tro mig men jeg har virkelig været meget påvirket rent Personligt.

Min selvtillid er TOTALT i bund og det er den jeg går og arbejder med at få op igen så jeg er TOP klar på at kunne give den MAX GAS igen meeeeen også så der ryger nogle kg af.

Jeg har været i gang nogle gange nu med at tabe mig fordi jeg har været TOTALT Motiveret og bum så har jeg været nede igen.

Hvorfor har jeg ikke holdt den?

Fordi jeg IKKE har kunne styre mig med det usunde desværre.

Det har været en LAAAAAAANG men også MEGA hårdt fordi jeg ikke har kunne holde igen fordi jeg ikke har det mod eller ”nosserne” til at sige STOP og NEJ TAK.

For mig er det SUPER VIGTIGT at jeg er med for ellers bliver jeg som jeg var før i tiden nemlig vægttab on/off og det gavner virkelig IKKE.

Der er flere som har skrevet til mig at jeg er til grin fordi jeg ikke taber mig og jeg må nok sige at det sku en anelse ondt i mig fordi de IKKE ved hvad jeg egentlig kæmper med til daglig.

Jeg ved godt at i jeres øjne lyder og ser jeg svag ud men vi har vel alle sammen nogle ømme punkter et eller andet sted.

Jeg har Desværre Kæmpet med min Selvtillid og Usikkerhed i Mange år og det er ikke bare sådan lige noget man kommer af med desværre det kræver noget arbejde med sig selv.

JEG VED AT JEG KAN DET HER DET TAGER BARE SIN TID.

Jeg har gjort det før og helt ærlig så KAN jeg også gøre det igen!!!!!

Nu hvor Emil er begyndt i dagpleje så er jeg begyndt og gå mig nogle ture hvilket er SKØNT SKØNT.

Hver dag når Emil er afleveret så er jeg den som går 5-6 km ca og så når jeg kommer hjem ja så kan jeg enten slappe af eller fixe hjemmet.

Så fremadrettet når jeg har gået tur så kan jeg sidde her og skrive i fred og ro og holde min blog kørende i mens jeg får tømt mine tanker som jeg går rundt og ved i hvad???

Så er jeg 100 % sikker på at jeg til sommer hopper i den bikini som jeg har ”råbt” højt til folk.

Ja nemlig i hørte rigtigt det bliver MIN Motivation når vi skal på ferie næste sommer ja så skal Mor her i en Bikini og FU.. hvor det bliver MEGA MEGA Grænseoverskridende for mig da jeg IKKE er god til at vise min krop overfor andre fremmed og specielt når det handler om MIN krop og i sær ikke når jeg ikke føler mig særlig “Lækker”

Men jeg glæder mig til at opdatere jer herinde om hvordan det går med det hele.

Vi ses og RIGTIG God Søndag.

KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er Jeg Tilbage på Bloggen