Så Kom Dagen

Tag dig dog sammen Mette

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Hverdag igen og jeg er SÅÅ MAX Klar til at give den FULD SKRALD.

Så blev det Mandag og en ny uge er hermed skudt i gang.

Som der kunne læses i Torsdags her på Min Blog (se indlæg ved at trykke på linket)

https://mettesforandring.dk/2019/09/19/saa-kom-dagen-2/

Ja så har jeg ENDELIG fået fat i den gode ende hvilket jeg er KANON STOLT over.

Jeg har gået i en Længere periode og prøvet at ”tage mig sammen” men jeg har alle gange ”faldet i” igen og jeg har følt mig som en KÆMPE idiot fordi jeg ikke har kunne finde ud af det.

Men jeg tror at de ting som jeg har gået og bokset en del rundt med har fyldt mere end jeg havde troet og så er det jo klart jeg ikke har kunne rumme det hele på en gang og derfor spist nogle forbudte ting.

Jeg har fået i MANGE år og følt mig som hende Taber Mette fordi jeg ikke har kunne finde ud af ting og har været en meget svag person og jeg gik tit og tænkte på hvornår kommer den dag hvor jeg kommer op af det sorte hul som jeg føler at jeg ligger nede i.

Nogle ville nok tænke hvorfor jeg taler så negativt om mig selv og ved i hvad?

Alle de tanker har jeg i virkeligheden gået rundt med og for at være ærlig så var det virkeligt IKKE særlig sjovt og så var det MEGA anstrengende at gå rundt med.

Selvom det ikke var en sjov tid så har jeg på en eller anden måde lært noget af det og det er lidt svært at forklare men tror det svigt som jeg har oplevet gjorde mig den gang RIGTIG ked af det men den dag i dag er jeg blevet bedre til at sige PYT og sige at det ikke er mit problem hvad folk tænker om mig for det er deres eget problem.

Før i tiden gik jeg TOTALT ned med flaget og hele min verden ja den kunne falde helt sammen.

Jeg kan da stadig have mine dage og sådan er det bare der er ikke så meget andet og gøre for selvom jeg har de dage ja så gør de mig stærk på en eller anden måde hvis i kan følge mig?

Det er derfor at denne her rejse gør mig SÅÅÅ STOLT og MEGA GLAD fordi jeg kæmper med mine ting og alligevel tager jeg mig sammen og giver den en skalle.

Jeg har Emil og Min Mand og kæmpe for og ja selvfølgelig mig selv også men de 2 betyder ALT for mig så derfor kæmper jeg på at blive til en bedre mig men også så jeg kan få MANGE år sammen med dem.

Det er jo ikke sundt for kroppen at veje for meget så derfor SKAL der Sparkes R*V.

Jeg ved godt at jeg tit siger at ”MAN KAN HVAD MAN VIL” og det mener jeg faktisk selvom der kommer nogle bump undervejs ja så skal det nok komme TRO Mig jeg har prøvet og prøvet men efter jeg har arbejdet en del med mig selv og ja så tog jeg en dag af gangen og lige pludselig ja så stod i det og var i gang med at tabe mig uden at tænke for meget over det.

Så tro mig til dig/jer som sidder derude og gerne vil tabe jer i SKAL tro på det og ALDRIG give op uanset hvad.

Jeg tror på jer.

Masser af Knus og tanker

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så Kom Dagen