Tag dig dog sammen Mette

Total Høj i Hatten

 

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det sørme Tirsdag igen og jeg holder den stadig godt kørende (syntes jeg selv)

I går da jeg skrev her på Bloggen ja der kom jeg ud med noget af det som jeg har gået og tumlet med før i tiden og hvor meget det bremsede for et vægttab.

Har du ikke læst indlægget kan du læse den her blot ved at klikke på linket:

https://mettesforandring.dk/2019/09/23/tag-dig-dog-sammen-mette/

Lige nu og her er jeg bare SÅÅÅ Glad i låget og humøret den er bare i TOP.

Det skal da ikke være en hemmelighed at der har været lidt knas på hjemmefronten på det sidste.

Men der er blevet brugt en del timer de sidste par dage hvor der er blevet snakket, lyttet samt åbnet op for tanker/følelser.

Men jeg er Total høj i hatten over at det går RIGTIG godt herhjemme.

Jeg føler at jeg i noget tid har gået og været trist og ked af det og når der til tider er lidt gnidninger på hjemmefronten ja så daler min motivation desværre.

Det skal da ikke være nogen hemmelighed heller at det har været et MEGA hårdt år når vi tænker tilbage med alt det sygdom og dødsfald.

Det har været hårdt for os begge da Manden blev forældreløs på blot 5 mdr og jeg mistede Min Kære Farmor som jeg havde et meget tæt forhold til.

I mens man går igennem et KÆMPE Savn og sorg så er der Emil som vi skal tænke på for det skal ikke gå udover ham hvilket vi gør ALT for at det ikke gør men han skal jo også have lov til at se sin Mor eller Far være kede af det.

Men der er som sagt blevet brugt nogle aftner på at snakke og det har virkelig gjort MEGET og skal jeg være ærlig så er det ligesom om man bliver helt nyforelsket igen.

For mig personligt har det betydet af mit humør er blevet MEGET Bedre end den var før og at jeg igen har fået mod på at smide en hulens masse kg.

Nu hvor det bare går rigtig godt ja så kan jeg mærke at lysten til Motion den er bare i TOP og jeg må da nok sige at det er ALT FOR LÆNGE siden at jeg har gået SÅÅ mange km flere dage i streg.

Det er bare SÅÅÅÅÅ Skønt og man bliver sku så MEGA MEGA Glad i låget.

Jeg kan også mærke at jeg har dem omkring mig det er dem som virkelig betyder ALT for mig.

Der er altid nogen som jeg desværre må sige pænt farvel til fordi de ikke behandler mig ordentlig og ja sådan er livet desværre men jeg er nød til at tænke på mig selv for det er ikke alle der gør det.

Så jeg er bare en Total glad lille julegris.

Nu glæder jeg mig mere og mere til at få gået ture men også at gå på vægten for jeg kan virkelig se at der sker noget JUBIIIII

Når Mette er på Toppen så har Mette det godt!!!!!

Masser af Kæmpe Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag dig dog sammen Mette