Er jeg en taber?

Den betydning som betyder ALT

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det sørme Tirsdag igen og en ny uge er skudt i gang.

I Torsdags var jeg som sagt på vægten og det gik sådan her (Læs indlæg via link)

https://mettesforandring.dk/2019/09/26/er-jeg-en-taber/

Det var sådan en MEGA MEGA fed følelse at gå ned fra vægten i Torsdags og jeg kunne virkelig mærke at det blev en RIGTIG God Weekend.

Torsdag lige inden jeg skulle over og hente Emil gik jeg og ordnede nogle ting og jeg høre en lyd ved vores hoveddør og pludselig er Manden hjemme (20 Min før tid) og jeg tænkte først ej hvor dejligt og bagefter tænkte jeg åhhhh nej hvad nu og da han kom ind sagde hans blik bare ALT desværre (Fyret)

Det var virkelig ærgeligt da det var perfekte arbejdstider og så tog det kun 5 min og køre på arbejde Men han har ikke følt sig særlig godt tilpas Meeeen derfor rammer det alligevel.

Det gør mig SÅÅ ondt på hans vegne for han fortjener virkelig noget godt efter alt det som der har været på det sidste Men Men jeg kan mærke at han heldigvis ikke er røget Totalt ned som han gjorde sidst for det er virkelig ikke til at holde ud at en som man holder SÅÅ meget af bliver så ked af det.

Men vi tror på bedre tider forude for nu vil vi gerne have det går godt og IKKE noget med tilbage gang tak.

Derfor har vi også bestilt os en ferie til sydens sol (Lanzarote) her til December da vi i den grad trænger til at komme VÆK fra det hele og bare være OS og ingen hverdags ”problemer”

Så det går vi lige nu og ser SÅÅÅÅ MEGET frem til og så er det jo vores første ferie hvor vi skal afsted som familie.

Dagen i går (Mandag) var en KANON dag da vi gik en tur i ønskebørn for at kigge på vinter jakke til Emil og så købte vi os en ny klapvogn (Baby jogger)

Vi har godt nok en klapvogn men vi er nød til og have en som er mere praksis da vi ikke har nogen bil og bruger offentlig transport og nej det tænkte vi desværre ikke lige på da vi købte den anden meeen sådan er det jo.

Efter vi havde været en tur i Ønskebørn ja så tog vi en tur i Rosengårdscenteret og hyggede os og spiste lidt frokost der.

Så det var en hyggeligt dag med masser af Motion og hygge som familie.

Jeg nyder virkelig vores stunder som familie for man kan virkelig se på Emil hvor meget han hygger sig når vi er ”ude”

Selvom jeg nyder vores stunder sammen som familie så nyder jeg altså også mine dage hvor jeg kan have lidt ”alene” tid.

Så i dag stod den lidt på Mette tid uden Mand og Barn og hvor turen gik til Børnetorvet for at sætte den gamle klapvogn til salg og ja så måtte jeg jo liiiiige runde lidl da vi jo har fået besøg herhjemme eller det gør vi ved når det gælder brød.

Vores Andemor har nemlig fået ællinger (6 stk)

Og de er MEGET sultne så vi bager lidt brød som de kan få så det skulle lige handles ind til.

Så der er blevet gået nogle km i dag også og der er nydt noget frisk luft og så er der blevet hygget med Emil og Manden.

Så det har været to gode dag og vi nyder i STOR Stil at vi er hjemme alle sammen og holder ferie sammen.

Så på Torsdag har jeg også valgt at IKKE gå på vægten og så tager jeg den i næste uge i stedet.

Der findes virkelig ikke noget bedre når ens usikkerhed og selvtillid ikke helt er i top og så få et KÆMPE Smil fra ens Søn og en KÆMPE krammer fra ens Mand og bare vide at man betyder noget.

Så jeg sætter virkelig pris på dem jeg har og dem som vil mig noget godt.

Kæmpe Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg en taber?