Den betydning som betyder ALT

Jeg kan ikke mere

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Torsdag og jeg sidder her og vil skrive lidt på Bloggen i mens Emil tager sig en lur.

I Tirsdags blev der sat ord på noget som betyder ALT for mig og det indlæg kan læses her via dette link:

https://mettesforandring.dk/2019/10/01/den-betydning-som-betyder-alt/

I Tirsdags skrev jeg lidt om at jeg sætter pris på dem som jeg har tæt på mig og dem har jeg få af Men jeg ved lige hvor henne at jeg har dem altså jeg ved de er der for mig og omvendt.

Jeg har haft flere tætte veninder før i tiden meeen nogle af dem gled fra mig enten fordi de fandt sig en kæreste eller fordi jeg ikke altid var på toppen.

Eller jeg ved det ikke.

Jeg ved godt at jeg har haft mit og slås med og det har ikke altid været let for mig men det er heller ikke alle som helt forstår mig (føler jeg ikke)

Jeg har altid haft svært ved at finde veninder igennem tiden og som sagt af en eller anden årsag er vi gledet fra hinanden.

Jeg har ikke rigtig søgt efter nye veninder fordi da jeg gjorde stoppede folk med at skrive og ja skrev jeg så fik jeg ikke noget svar tilbage.

Jeg er blevet SÅÅ træt af og føle mig som en nar/idiot fra andre og derfor har jeg de sidste par dage virkelig mærket efter inde i mig selv for at finde ud af hvad jeg vil/skal.

Jeg er træt af og blive udnyttet/føle mig til grin for nu hvor der ikke er så mange veninder ja så knytter jeg mig jo det til det familie som der nu er.

Jeg vidste ikke helt om jeg skulle skrive dette som jeg gør nu men jeg kan mærke på mig selv at det gør ALT for ondt inde i mig og jeg er træt af og gå og være ked af det så derfor åbner jeg op omkring dette og ja så må det briste eller bære for jeg kan ikke mere nu.

Jeg har ALTID følt mig som familiens sorte får i Min Mands familie og hvorfor har jeg det?

Da jeg flyttede hjemmefra kunne jeg ENDELIG få lov til at sige min mening og jeg blev mere moden PLUS jeg havde ikke nogen og tage hensyn til udover mig selv.

Jeg har altid bare gjort hvad der blev sagt og gik jeg i mod ja så kunne det ende med at jeg fik stuearrest og hvem gad dog også det.

Selvom Min mand og jeg snart har været sammen i 15 år ja så føler jeg mig ikke helt til rette i den familie og hvorfor jo fordi at det ene øjeblik er jeg god nok og bagefter så er jeg usynlig på en måde og jeg må sige at jeg har fået nok (har jeg dog gjort flere gange)

Det er PISSE irriterende at det skal være sådan ENTEN er jeg God Nok ellers er jeg IKKE!!!!!

Jeg kan mærke at Emil skal ikke vokse op på samme måde som mig og så er jeg som Mor nød til at tænke på mig selv men i den grad også mit barn.

Jeg kan huske at min egen søster sagde til min far dengang med hendes egen datter at enten er du der ellers er du der ikke og den besked må da ikke være rar at få fra ens familie.

Jeg havde ALDRIG ALDRIG troet at jeg selv skulle stå i den situation men NOK er NOK nu og jeg har virkelig ikke lyst mere da det gør for ondt inde i mig

Jeg er bare SÅÅ træt af at folk behandler andre som det passer dem og ikke tænker over at folk har altså også følelser.

Det kan godt være at jeg lyder som en virkelig sur kost men jeg er virkelig bare træt af og blive behandlet som en idiot desværre det er jeg blevet for gammel til.

Jeg har virkelig prøvet på og gøre det så godt som jeg har kunne i denne her familie men det er virkelig UMULIGT Desværre.

Det gør virkelig hammer ondt når man prøver på at gøre det godt nok men bagefter føler man sig SÅ dum fordi man måske har sagt noget forkert eller hvad ved jeg?

Jeg har problemer nok i min egen familie og det er virkelig heller ikke lutter lagkage derfor skal der i mit hoved ryddes op da det ikke magter mere da jeg godt ved at jeg er et ”problem barn”

Jeg syntes det virkelig er brand ærgerligt når begge vores familier ikke er så store igen.

Nå men det var lige rart at få noget af dette ud da jeg ikke kan mere nu og en snak hjælper ikke det har vi jo prøvet før/så mange gange.

Jeg ved godt at alle kan læse denne Blog men igen så handler det om at få det UD af kroppen så jeg kan komme videre.

Det her er en måde for mig at arbejde med mig selv på og det fungere super godt og det er det som skal til at jeg kan få bedre med mig selv men også få det bedre så jeg kan få min selvtillid tilbage og forhåbentlig få tabt en MASSE kg

Det var lidt om mine tanker og hvad der sker for tiden.

Nå men nu må jeg hellere stoppe her inden at Emil han vågner

Jeg holder som sagt ferie så jeg har ikke været på vægten i dag

Rigtig God Torsdag og God Weekend.

Knus og Kram

Mette 🙂

4 kommentarer

 • Klara

  Hej Mette hvad arbejder du med ? Tænker på når du holder ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Måske jeg er helt blank, men jeg synes nu jeg følger ret godt med 😀
  Er det din svigerfamilie du har valgt at skære fra? eller?
  Kram her fra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er det ja. Jeg har ikke så meget familie selv. Derfor har jeg også gået og mærket efter den sidste stykke tid hvad jeg skal/vil

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den betydning som betyder ALT