Op På Hesten Igen

Hvordan gør jeg dog det?

Halløjsa På Bloggen 🙂

Så blev det sørme Tirsdag igen og hold nu op hvor jeg syntes at ugerne de går stærkt.

I går var det 3 år siden at jeg startede denne Blog og hold da op der er blevet skrevet om Mange ting herinde både på godt men desværre også på ondt.

Mit allerførste Blogindlæg så sådan her ud:

https://mettesforandring.dk/2016/10/07/velkommen-til-min-blog-mettesforandring/

Denne her Blog har virkelig reddet mig med at få mine tanker ud så jeg har haft nemmere ved at komme igennem mit vægttab.

Det med at tabe sig er virkelig ikke nemt for hvis det var så sad vi nok ikke så mange på de forskellige grupper rundt omkring på de sociale mediere.

Jeg har lært UTROLIG MEGET af mig selv hen af vejen i dette projekt og der er blevet arbejdet en del med mig selv på samme tid.

Jeg føler mig ikke så lukket inde mere som jeg var før i tiden så der er virkelig sket meget (syntes jeg selv) og det er jo det vigtigste

Selvom jeg ryger i det Usunde i utide ja så rejser jeg mig igen og hende den gamle Mette ja hun havde ikke styrken til at kæmpe i mod det hvilket var på jysk GODT TRÆLS.

Det kan nogle knæk den gang og det var hårdt for jeg havde slet INGEN Støtte så jeg kunne få det bedre nej jeg var mere eller mindre overladt til mig selv og nej så er det virkelig IKKE nemt.

For mig hjælper det at finde nogle ting i hverdagen som motivere mig så jeg har noget at gå efter altså en slags belønning.

Nu hvor vi har bestilt rejse til december ja så det i den grad noget som motivere mig fordi der skal jeg ned og gå i ”Sommertøj” og ja badetøj skal jeg også gerne kunne komme i.

Men om jeg når at komme i Bikini der det ved jeg ikke da jeg stadig ikke er tilfreds med min krop så det kan godt være at det først bliver til sommer næste år.

Nu må vi se hvad det bliver til med hvad jeg gør.

Så nu skal den bare have MAX GAS lige indtil vi skal afsted så jeg kan komme i det sommer tøj som jeg har liggende herhjemme i str 46 (Bilka´s mærker)

Meeeeeen når det nu er sagt så skrev jeg jo i går at jeg fik shoppet lidt tøj i Bilka da vi var derovre for at handle ind.

Den korte og Lange tunika er i str 46 samt Blonde Tunikaen.

Den Lange Trøje og stribet bluse er i str 48.

Her kan i se det tøj som jeg købte:

 

 

 

 

Nogle af dem kunne godt sidde bedre MEN MEN det er jo der Min Motivation kommer ind i billedet for jeg ved at de steder hvor det buler lidt ud ja det forsvinder når jeg taber mig.

Så nu har jeg sørme noget at gå efter at kunne komme i det nye tøj og selv syntes at jeg ser godt ud (Det kunne være rart med Min Selvtillid)

Så nu ved jeg hvad jeg skal det næste stykke tid.

Masser af Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Op På Hesten Igen