En sårbar tid

Mon den er der nu?

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Sørme Torsdag igen og det var i dag tid til at gå på vægten igen.

I Tirsdags fik jeg skrevet dette Blog indlæg om nogle af de ting som gør ondt og det kæmpe savn som der er.

Blog indlægget kan du læse her:

https://mettesforandring.dk/2019/10/22/en-saarbar-tid/

Jeg har mine små kampe og slås med i hverdagen og de er slet ikke sjove men jeg gør mit bedste nemlig at komme igennem dem.

Jeg kan for alvor godt mærke at jeg er blevet bedre til at styre mine lyster til det Usunde når jeg har nogle af de svære dage.

Det er lige som om at jeg har fundet Motivation for alvor igen Hvilket jeg er MEGA MEGA Glad for da jeg virkelig har savnet den RIGTIG RIGTIG MEGET.

Den har nok hele tiden været der men når jeg ikke har kunne overskue tingene ja så var det let at hoppe i det Usunde for det var en ”trøst” for mig eller jeg brugte det som en trøst.

Jeg har haft rigtig mange ting at skulle slås med igennem mit liv og derfor har jeg brugt det Usunde da jeg ikke rigtig har haft nogle at snakke med om det.

Derfor har jeg ALDRIG brudt mig om at fået taget billeder fordi jeg vidste godt at jeg var stor og jeg var ALTID flov over at andre skulle se mig på billeder.

Jeg har ALTID følt mig flov over min krop og har faktisk ALDRIG Elsket den.

Selv da jeg var gravid var jeg ikke helt vild med at få taget billeder af den altså ikke dem hvor jeg stod uden tøj på.

Det har virkelig været et HELVED til tider og jeg gik tit og ønskede at jeg kunne ”tage mig sammen” men det var virkelig svært så jeg blev bare ved og ved.

Selv da jeg flyttede til Odense for at bo sammen med Manden ja så spiste jeg ALT muligt i mens han var på arbejde og HVIS jeg havde købt Chips jamen jeg krøllede da bare posen sammen og godt ned i skraldespanden så han ikke kunne se dem og ja så skulle der jo spises aftensmad som jeg desværre TIT spiste RIGTIG godt af og gerne 2 gode portioner af.

Så er det jo ikke mærkeligt at jeg har været en stor pige før i tiden.

Jeg har desværre ikke følt mig noget værd overfor nogen da dem jeg havde tæt på mig de var ikke tilstede og var nærmest ligeglad med mig og de eneste kommentar jeg tit fik var ”Ej pas nu på Mette”

Så støtte har der IKKE været noget af.

Derfor er jeg i dag EXTRA STOLT over at jeg har fået skabet Mette´s Forandring som jeg har og jeg har fortalt Min Historie og som endda har hjulpet andre som har siddet det samme sted som mig selv.

Jeg skal bare forsæt med at give den MAX gas som jeg gør nu og så må jeg tage de bump på vejen som der kommer for jeg rejser mig med det samme igen.

Som sagt så er det jo blevet Torsdag igen og det er jo dagen for at gå på vægten så det har jeg været i dag.

Torsdag d 10 Oktober 2019 sagde vægten 120,5 kg

I Torsdags d 17 Oktober 2019 sagde vægten 119,4 kg

I dag Torsdag d 24 Oktober 2019 siger vægten

118,8 kg

JUUBIIIIIIIII YES YES YES

MINUS 600 Gram siden i Torsdags

Jeg plejer at gå på vægten om Mandagen for at “tjekke” Min vægt men det gjorde jeg i Søndags og der sagde vægten 120,2 kg +800 gram og VUPTI det motiverede mig til at give den MAX GAS og det er derfor jeg går på for at lige stikke en fingeren i jorden for det motivere mig virkelig meget.

Nu siger det samlet vægttab siden den 18 Maj 2019 (124,5 kg)

MINUS 5,7 kg

Jeg er virkelig MEGA MEGA MEGA STOLT af mig selv for den periode her har virkelig været MEGA hård da vi stod den 18 Maj og havde liiiiige været til bisættelse hos min svigermor og Min kære Farmor sov ind i Juni Måned.

Selvom det har været hårdt så har jeg alligevel prøvet at holde fast i det her med at vægten skal NED og jeg skal blive til en mindre Mette.

Så nu kan jeg virkelig for ALVOR mærke at jeg har fundet min motivation igen og at jeg ved det her nok skal komme til at blive MEGA godt.

Billedet her taget i dag d 24 Oktober 2019:

 

Det er VILDTMEGET at jeg kan mærke at der er sket noget med min krop selvom 5,7 kg er alligevel en del selvom det ikke er meget for mange men for mig er det og en MEGA SEJR da jeg har prøvet og prøvet bare alene her i år.

Nu skal Weekenden bare NYDES sammen med Min Mand og Emil og i morgen holder vi alle sammen en fridag SKØNT.

Rigtig God Weekend til jer derude og TUSIND tak til jer som virkelig gider at sidde og læse det som jeg skriver herinde det betyder virkelig meget for mig.

Tusind tak for jeres Støtte.

KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sårbar tid