Mon den er der nu?

Der var en gang

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Tirsdag og en ny uge er hermed i gang.

I Torsdags var jeg som sagt på vægten og jeg skrev et indlæg omkring det men jeg skrev også hvad for nogle kampe jeg har måtte tage i forbindelse med projekt vægttab.

Blog indlægget kan læses her:

https://mettesforandring.dk/2019/10/24/mon-den-er-der-nu/

Jeg har som sagt virkelig fundet glæden igen men også glæden til at tabe mig og gøre noget ved det.

Det har været nogle hårde personlige kampe som jeg har taget mig og det har virkelig IKKE været særlig sjovt.

Men jeg er kommet ud af det så godt som jeg nu har kunne.

Vi har alle sammen noget og slås med på en eller anden måde og det har jeg jo så også og jeg kan ikke gøre det bedre end jeg gør.

Nå men det er som sagt blevet Tirsdag igen og en ny uge er hermed i gang.

I fredags stod den på Fridag for Emil´s vedkommende da han skulle have lavet pas så han også kan komme med på ferie her om lidt.

Fredag aften stod den på Hygge med mad fra Bones og hvor min svigerinde, Vores Nevø og vores svoger kom og spiste med.

Lørdag stod den på hygge herhjemme og der blev dekoreret et græskarhoved og ellers har vi bare været hjemme i weekenden og bare hygget os i STOR STIL.

I går fik Emil liiiige en xtra fridag da hans dagplejemor var syg men tror nu det var meget godt da vi har en dreng lige nu som er lidt pyllert pga nye tænder så det kræver lidt Xtra omsorg.

Nu hvor han er blevet så stor så gider han ikke rigtig at sidde ved og bare putte til lidt tv som han gjorde før eller hvor han sov ved mig nej nu er han en STOR dreng så Mor nyder lidt de dage hvor vi bare sidder sammen og ser tegnefilm.

Det var svært i starten da Emil kom til verden og tænke på det med vægten da vi stod midt i den sygdoms proces med Min Svigerfar og så var det mange gange nemt og liiiiiige køre forbi Mac d på vej hjem da det nogle dage blev lidt sent eller så blev der bestilt pizza og når man spiser sådan noget mad sent om aften og så går i seng bagefter ja så ved vi alle godt at det er jo ligefrem ikke sundt.

Men det er der lavet TOTALT om på nu og i stedet for jeg rørt mig MEGET mere end jeg gjorde for nogle mdr siden og hold nu op hvor er det dog MEGA MEGA SKØNT.

Men nu hvor vi snakker Motion så vil jeg ud og gå mig en lille tur i det MEGA lækre vejr inden at Emil skal hentes i dagplejen.

Herhjemme har vi nemlig valgt at gå en omvej når det ikke regner og Emil skal hentes.

Rigtig God Tirsdag til jer

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mon den er der nu?