Smilet der fortæller ALT

AV DET må bare IKKE ske igen

Halløj På Bloggen 🙂

Så Blev det Fredag og så hedder det WEEKEND.

I Tirsdags skrev jeg om hvor stort smilet er for tiden og det indlæg kan du læse lige her:

https://mettesforandring.dk/2019/11/05/smilet-der-fortaeller-alt/

Jeg skrev som sagt i Tirsdags her på Bloggen om hvor godt det går for tiden og det går også godt bortset fra jeg sad Onsdag aften og brød TOTALT sammen.

Jeg har desværre haft nogle dage hvor er der gået ALT for meget chips i den og nej det var ikke sådan jeg bare åd og åd chips hele tiden men det var hver dag i nogle dage (Mindre portioner) MEN Min krop hev efter mere og mere chips og ja Tirsdag aften blev det for meget til at jeg kunne stå i mod og jeg røg i med begge ben og det blev til en hel pose med dip til AV AV og atter AV

Onsdag sagde jeg til mig selv at jeg skulle stå i mod med de Chips og det skulle STOPPE lige nu og her.

Men da vi sidder og spiser aftensmad Onsdag aften kørte mine tanker rundt og rundt jeg tænkte desværre kun på EN ting og det var CHIPS.

I mens vi sidder og spiser og jeg KUN tænker på Chips så får jeg det virkelig skidt i kroppen og den rystede TOTALT i HELE kroppen så ramte det mig HÅRDT og jeg tænkte bare

 ”FUCK hvor er jeg dog langt ude lige nu”

Jeg har ALDRIG oplevet dette før og jeg mener virkelig ALDRIG.

Jeg brød derefter TOTAL sammen foran Emil og Min Mand fordi jeg ikke kunne styre det og jeg følte mig SÅÅÅÅÅ FLOV altså virkelig FLOV.

Jeg havde ALDRIG ALDRIG troet at jeg ville komme derud selvom jeg godt ved at jeg har en trang til Chips i ny og næ.

Efter Emil kom i seng valgte jeg at tage en lille skål med chips og WUPTI så fik jeg det bedre og det kan godt være at folk kalder mig svag når jeg tog mig en lille skål chips efter den tur som jeg var igennem men det var udelukkende for at teste om det var pga de Chips jeg fik det sådan og det kan jeg så konstatere nu hvor jeg fik det bedre bagefter.

Da jeg gik i seng sagde jeg til mig selv at det her må IKKE ske igen uanset hvad og at jeg skulle prøve at være Stærk nu til at sige STOP.

I går Torsdag var jeg nød til at være lidt hård ved mig selv og sige at der skulle der IKKE spises Chips og jeg holdte igen med min indtagen af mad og bare rolig jeg sultede ikke mig selv men jeg havde brug for sådan en dag (Spise mindre dag)

Nu tænker du sikkert jamen Mette hvordan så din dag/aften ud i går ang Chips?

Det gik bare SÅÅÅÅ godt at jeg slet IKKE rørt nogle Chips OVERHOVEDET.

TRO MIG JEG ER MEGA MEGA MEGA STOLT.

Det kom tidspunkter hvor jeg tænkte på Chips i går men jeg flyttede fokus på noget andet så jeg kunne få tankerne lidt væk.

Men WOW sikke en omgang som virkelig kom bag på mig BIG TIME.

Nu havde jeg som sagt en hold igen med maden i går (Spis mindre dag) i går og i dag tager jeg også en stille og rolig dag i morgen står den på And med hele Piv tøjet og ja det skal der jo også være plads til selvom jeg IKKE skal grov æde men jeg skal smage og nyde det sammen med min lille familie.

Altså jeg kan sagtens hygge mig med god mad selvom jeg ikke skal have det helt store da lidt også er godt.

Jeg kan godt mærke på mig selv at jeg liiiiiige skal tilbage hvor jeg var før hvor jeg virkelig havde fundet den gode stil.

Det kan godt være at jeg får mine små ned ture men jeg må nok ærligt indrømme at jeg er sku STOLT af mig selv at jeg siger

 ”PYT op igen Mette nu ser vi KUN fremad”

Jeg giver mig selv lov til at nyde det Usunde når jeg kan styre det og det kan jeg ikke rigtigt lige nu så der bliver ikke noget Usundt (Slik/Chips) før at jeg har helt styr på det igen.

 Meeeeen der har lige været nogle dage med dato´er med nogle ikke så gode minder om det har påvirker kan sagtens ske jeg er ikke selv lige klar over det.

Nu tager jeg en dag af gangen og kan glæde mig til at det snart hedder FERIE og Emil skal med ud at flyve for første gang og vi skal være sammen bare OS og ja så kunne det da være Skønt at liiiiiiige tabe sig lidt mere inden den står på ferie (Med All Inklusive)

Nå men nu vil jeg lige sætte mig lidt i sofaen inden at sengen den kalder (Man ved jo aldrig hvornår Emil vågner i morgen)

OG så vil jeg som Mor lige have lov til at PRALE med at Emil tog i dag sine FØRSTE SKRIDT OG Moren fik det på Video JUBIIIII JUBIIIIII JUBIIIIIIIII

Billedet er af Min MEGA Skønne Dreng Emil:

 

Rigtig God Weekend til dig og Tusind tak fordi at du læste med.

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smilet der fortæller ALT