Så Spiller Det

Hvad siger man til det?

Halløjsa På Bloggen 🙂

Så blev det Torsdag igen igen OG jeg har været på vægten.

I Mandags skrev jeg lidt om min weekend og denne uges forløb.

Blog Indlægget kan læses her:

https://mettesforandring.dk/2019/11/11/saa-spiller-det/

Det var virkelig en KANON Weekend og jeg kunne godt mærke på mig selv at jeg faktisk frygtede den lidt og det gjorde jeg fordi jeg vidste at vi skulle have And med hele svineriet til og jeg har lige været i en periode hvor jeg ikke har kunne styre det med maden og det Usunde derfor frygtede jeg den fordi jeg var bange for at komme til at gå ”Amok” med maden.

Men jeg gjorde nogle dage før hvor jeg gik og sagde til mig selv at det var okay og hygge mig meen med måde selvfølgelig.

Det lyder måske skørt for jer som læser dette men det er blot for at fortælle at det har været slemt med maden og i sær de Chips.

Jeg skrev et Blog indlæg om en episode jeg havde hvor jeg fik rysteture altså jeg fik det SÅÅÅ Skidt og hold nu op jeg ALDRIG før oplevet dette.

Blog indlægget kan læses her:

https://mettesforandring.dk/2019/11/08/av-det-maa-bare-ikke-ske-igen/

Jeg var i CHOK bagefter over at min krop den reagerede på den måde og derfor har jeg været nød til at være lidt hård ved mig selv og har virkelig stået i MOD de fristelser og jeg har på INTET tidspunkt hoppet i med begge ben nej jeg har virkelig taget mig sammen men det har heller ikke været sjovt for selvfølgelig har lysten været der men ikke så meget (Troede det blev værre end det var)

Jeg har da haft mine dage hvor jeg har været ked af det/trist og jeg ved når jeg er jamen så har jeg lettere ved at falde i.

Jeg lyder måske meget mærkelig eller sær når jeg skriver om dette men det sådan nogle ture jeg kan tage mig meeeen bare aldrig så slemt som jeg havde her sidst.

Men ja det lyder skørt og det syntes jeg også selv og tro mig det er da PINLIGT at have haft det sådan her altså det var FLOVT at skulle skrive om det men helt ærlig syntes det er bedre og sige/skrive det for til grin kan man altid blive på en eller anden måde.

Ærlighed kommer man længst med og når jeg sidder og skriver på min Blog tænker jeg ikke Hvem eller Hvor Mange der læser med meeeeeen nogle emner er bare grænseoverskridende for mig lige såvel som det er for alle andre.

Det kan godt være at folk tænker jeg er mærkelig med det som jeg skriver her på Min Blog og det er også okay Men der er også nogle der siger at jeg er Mega Sej over at jeg åbner mig op på den måde.

Det er ALTID dejligt og få skulderklap og det negative det holder jeg mig fra og lader det ligge for hvad skal jeg bruge det til? Til og få det dårligt med mig selv?

Det er IKKE det værd på nogen måde at ryge ned med nakken pga nogle som muligvis har ondt bag i.

Jeg er ligeglad med hvad andre tænker om mig bare de holder det for sig selv og jeg ikke skal høre på det for jeg er STOLT af mig selv og STOLT af at jeg er kommet langt som jeg er.

Jeg frygtede som sagt at jeg ville hoppe i med begge ben og overspise for vildt her til mortensaften men jeg forberedte mig selv til at ikke gøre det og det gik rigtig godt (syntes jeg selv)

Nu har jeg ikke været på vægten i 14 dage fordi jeg har haft min mens meeeen alligevel har jeg været på for at små kigge.

Søndag den 3 November ville jeg liiiiige kigge og den sagde 120,9 kg

Så tænkte jeg at Mette nu strammer vi os liiiiiige lidt an så det ikke går galt igen.

I Fredags d 8 November ville jeg atter igen gå på og vægten den sagde 119,5 kg

Så holdte vi Mortens aften i Lørdags og Søndag stod den på en god gå tur i det gode vejr.

Mandag d 11 November sagde vægten 118,7 kg (Minus 800 gram)

Nu valgte jeg at gå på vægten i går i stedet for i dag og WOW WOW WOW siger jeg bare.

I går Onsdag d 13 November 2019 sagde vægten

117,6 kg

MINUS 900 Gram siden den 31 Oktober hvor jeg havde sidste rigtig vejedag

MEN MEN MEN

MINUS 3,3 kg siden Søndag d 3 November

JUBIIIIIII jeg er kommet godt på rette spor igen og er blevet MEGET Bedre til at rette op men også til at Lytte til mig selv og lært at jeg skal IKKE være nervøs for jeg skal nok komme igen.

Nu skal weekenden bare NYDES og forhåbentlig skal der nogle gå ture til i weekenden.

Billedet her er taget i dag d. 14 November 2019:

Rigtig God Torsdag samt Rigtig God Weekend.

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så Spiller Det