Sikke en Ferie

JEG GJORDE DET SKU

Halløj På Bloggen 🙂

Så er jeg som sagt kommet hjem fra Ferie hvor vi har været på Lanzarote i 1 uge.

Jeg har skrevet lidt om min ferie i dette indlæg:

https://mettesforandring.dk/2019/12/15/sikke-en-ferie/

Nu hvor jeg har skrevet lidt om min ferie i det andet Blog indlæg tænkte jeg lige ville lave dette indlæg som egentlig handler om ferie meeeeeen alligevel ikke helt.

Jeg har holdt på en hemmelighed for både jer her på Bloggen men også overfor dem som følger mig på Facebook samt Instagram.

Jeg har gjort noget som jeg ALDRIG ALDRIG ALDRIG har gjort før.

JEG HAR KØBT MIG EN BIKINI

Billederne er taget på Ferien d 3 December 2019

 

 

 

 

Jeg har gået og tænkt over det noget tid og vidste ikke helt om jeg egentlig turde springe ud i det for det er godt nok et STORT skridt at tage.

Jeg har ALTID været MEGET Blufærdig med min krop og har ALTID gemt mig hvis der var mulighed for det.

Den 10 Oktober var dagen hvor der skulle købes nyt undertøj og jeg sagde til Min Mand jeg tror sku jeg tager springet og køber mig en Bikini til vores ferie og med det samme sagde han det lyder da som en god ide.

Da jeg stod i Change kunne jeg bare mærke på mig selv at det var det helt RIGTIGE Valg og så tænker du sikkert hvordan jeg kunne mærke det og jo det kunne jeg fordi jeg var helt rolig og så kom der en følelse i kroppen som der gjorde mig totalt afslappet med det og jeg var på INTET tidspunkt nervøs.

Jeg har helt SERIØST bare gået og ventet på at skulle på ferie så jeg kunne komme i den Bikini.

Der var en som sagde til mig at det var nok lettere at være blandt andre i en Bikini med Min Søn Emil på armen for så kunne det være at folk ikke kiggede efter mig på samme måde som hvis jeg gik UDEN Emil på armen.

Jeg er IKKE tilfreds med min krop overhovedet MEN MEN jeg ser ud som jeg gør og vejede jeg mere er jeg stadig det samme Men vægten er KUN et TAL.

Jeg skal være STOLT af den som jeg er og det som jeg gør for mig og det er nemlig at TABE mig og netop få den figur som jeg har drømt om.

Jeg er som sagt i gang med at gøre noget ved min vægt og jeg må nok indrømme at jeg var lidt nervøs for det her med ferie OG med All Inclusive fordi jeg jo ELSKER mad og ja jeg var bange for at spise for meget.

Jeg kunne godt tænke mig en ferie hvor jeg kunne hygge mig MEN MEN også hvor jeg skulle prøve og holde lidt igen på en måde.

Det lyder måske skørt for nogen derude men ikke for mig selv.

Inden vi tog afsted på Ferie der sagde min vægt

Den 27 November 2019: 116,5 kg

Den 10 December 2019: 116,2 kg

Så jeg er blevet 300 gram lettere end inden jeg tog afsted og det skal lige siges at der er blevet Guffet en del Usundt MEN jeg har hygget mig og alligevel har jeg tabt mig.

Så det er jeg IKKE bange for at gøre igen altså tage på ferie og holde lidt igen PLUS at hoppe i en Bikini.

Jeg er VIRKELIG MEGA MEGA MEGA STOLT af mig selv.

Jeg havde ALDRIG troet at jeg skulle stå i en Bikini og dele det med andre mennesker så ja det er da en STOR ting når jeg ALDRIG har gjort det før.

Billedet her er fra den dag jeg købte Min nye Bikini og til den dag jeg tog den i brug:

Jeg kan SLET IKKE få mine arme ned OVERHOVEDET.

Jeg ved som sagt godt at jeg har ”løget” med at jeg IKKE havde købt Bikini men tænkte jeg ville tage lidt fis med jer i stedet.

Men nu ville jeg slutte af for i dag og så nupper jeg lige en uge hvor jeg lige tager en slapper og liiiiiiige ser om jeg kan tabe mig lidt inden juleaften.

I Onsdags stod den på FORKÆELSE hos Frisøren

Hvad syntes i?

Glæder mig SÅÅÅÅ Meget til jeg kommer dertil hvor jeg ser sådanne her ud igen (99,5 kg på billedet her)

Masser af

Knus og Kram

Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke en Ferie