JEG KAN, JEG VIL MEN GØR JEG DET?

Forandringen der ikke er til at tage fejl af

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Mandag igen og en ny uge er hermed startet.

Det var så den weekend og hverdagen er i gang igen og Emil er i dagpleje igen efter en Rigtig god Weekend hvor den bare har stået i Hyggens tegn.

Jeg har jo her de sidste par dage afleveret og hentet Emil alene da han var sur på mig i sidste uge MEN det er dog blevet MEGET bedre efter jeg har hentet alene.

Når jeg kigger på Emil så gør det mig SÅÅÅ STOLT for det minder mig om den kamp jeg tog op i mod alle de kg som skulle smides men også at det vægttab gjorde det muligt at blive gravid med ham.

Det gør mig SÅÅÅ Stolt når jeg tænker på at jeg klarede det HELT SELV og UDEN nogen former for hjælp.

Det som betød mest for mig var STØTTE og det skal jeg lige love for at jeg fik mig.

Jeg har aldrig rigtig tænkt over det med at overvægt kan skade ens organer men jeg vil sige at efter Emil kom til verden har jeg tænkt TOTALT anderledes end jeg gjorde før og hvorfor tja det ved jeg faktisk ikke.

Nu har vi DESVÆRRE sukkersyge i Min Familie så det er jo også noget som jeg tænker en del over for det er noget som jeg helst IKKE vil have indenfor her hos mig HVIS jeg selv kan vælge.

Men en af grundene til at jeg er for alvor er gået i gang igen med vægttabet er af jeg gerne ville være hende den MEGA Glade Mette igen.

Det er nu ikke fordi jeg er ked af det eller noget nu men Min selvtillid den var SÅ MEGET oppe at ringe da jeg tabte mig sidst og INTET kunne få mig ned med nakken.

Derfor er jeg også til tider afvisende overfor folk da jeg gerne selv ville finde ud af det hele da jeg gerne vil have mig selv med og ikke ”bare” tabe mig fordi at jeg skal.

Jeg gør det her for mig selv men i den grad også for dem som jeg har tæt på.

Jeg kan faktisk godt lide det som jeg gør lige for tiden og det gør mig SÅÅÅ Glad men også Træt.

Jeg går jo som sagt rundt herhjemme og for det meste snakker jeg med min veninde i telefonen i mens at hun også går rundt og vi motivere hinanden til at lige få gået lidt rundt hvilket jeg syntes er MEGA Rart.

Det er jo en god måde at komme i gang og så passer det med at jeg går rundt i mens Emil ikke er hjemme eller når han sover om aften.

Nu når jeg har snakket om den kamp med min overvægt så har jeg fået lavet en nyt Før/Efter billede OG det billede er fra jeg startede i Maj 2015 hvor jeg liiiiige var gået i gang med projekt vægttab til hvordan jeg ser ud i dag.

Selvom det gør ondt at se sig selv fra før i tiden og til nu gør mig ked af det for jeg kan se på mig selv hvor dårligt jeg havde det inden i og tro mig det var VIRKELIG IKKE et rart sted at være.

Puha det ramte lige en gang mig nu hvor jeg sidder her og skriver om dette AV AV AV siger jeg bare.

Billedet her gør mig SÅÅÅÅÅÅ STOLT for det viser at der virkelig er sket en DEL men også at jeg i mellem tiden har fået et barn også ja undskyld mig men jeg syntes det er for VILDT (Så kan i tænke hvad i vil)

Billedet er det her som jeg snakker om:

 

De billeder her de motivere mig for VILDT HVER Dag og gør mig som sagt så STOLT og GLAD at jeg kan se det lyser ud af øjnene på mig.

Nå men nu vil jeg få gjort klar til at Emil skal i seng i mens han er i bad så jeg kan gå lidt rundt når han sover og inden der kommer håndbold i tv´et.

Rigtig God Mandag aften til dig samt en Rigtig God Uge.

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG KAN, JEG VIL MEN GØR JEG DET?