Med tiden skal det nok komme

Det skal bare IKKE gå i vasken.

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Mandag og jeg har fået en Rigtig god start på dagen.

Som sagt har jeg virkelig fået sparket denne Mandag i gang på en god måde eller det syntes jeg da selv.

Da Emil var afleveret i dagplejen ja så gik jeg ned for at handle lidt ind til i aften og da jeg kom hjem fik jeg lige ordnet lidt praktiske ting i mens jeg fik gået videre så jeg kunne nå de 10.000 skridt inden kl 11.

Så nu sidder jeg her og nyder Roen omkring mig og skriver løs.

I Torsdags var jeg som sagt på vægten og WOW siger jeg bare så hvis du ikke har læst dette så hop ind og læs via dette Link:

https://mettesforandring.dk/2020/01/23/med-tiden-skal-det-nok-komme/

Nå men nu er det blevet Mandag og jeg sidder her og nyder lidt alene tid da Emil var syg i sidste uge så fik ikke nået så meget som jeg ellers ville men sådan er det bare og være Mor og det SKAL der være plads til.

Men som sagt der er blevet gået RIGTIG MEGET her på det sidste og hvor er det MEGA MEGA fedt at jeg har fundet den gode energi igen for hold nu op mit humør har bare fået et KÆMPE Booooooooooost i STOR Stil Hvilket et MEGA SKØNT.

Men som jeg skrev i et indlæg så har jeg kunne mærke at det her med vægten har fyldt en del i mit hoved og det har det gjort i nogle dage nu efterhånden og jeg tænker at det er fordi jeg virkelig bare VIL i mål og fordi at nu SKAL det bare lykkedes.

For at jeg få lidt ro på hvad det angår med vægten så har jeg taget en beslutning og det er udelukkende fordi det virkelig køre SÅÅÅÅ Godt for tiden og det skal IKKE ødelægges nu hvor jeg har fået fat i den gode ende.

De næste to Torsdage har jeg valgt og IKKE gå på vægten.

Lige om lidt så ved jeg at jeg får min mens og så vejer jeg mig ikke efterfølgende og næste Torsdag ja der går jeg ikke på da Min Mand og jeg den 4/2 har været sammen i 15 år og det har vi valgt at fejre med God Mad.

Og sådan nogle ting SKAL der bare være plads til for mig ellers kan jeg komme til at gå lidt død i det og det vil jeg helst ikke.

Da jeg som sagt trænger til ro med min vægt har jeg taget en beslutning og det er jeg fra nu af går jeg på vægten hver anden Torsdag og ikke hver Torsdag. Om det er for altid eller om det er i en periode det kan jeg desværre ikke sige lige nu da jeg først lige skal have lov til at mærke efter hvad jeg selv føler for.

Så nu skal den gode stil bare forsætte og jeg skal forsætte med at gå derud af og fokusere på det i stedet for at KUN tænke på hvad vægten den siger.

Jeg er STOLT af den som jeg er og glad for det som jeg gør for mig selv og derfor er det vigtigt at lytte til sig selv og mærke efter og ja det er så det som jeg gør nu.

Nå men nu vil jeg slappe lidt af inden at Emil skal hentes.

Rigtig God Mandag derude til dig som læser dette indlæg og RIGTIG God uge til dig også.

Knus og Kram

Mette 🙂

1 kommentar

  • Sus

    Lyder rimeligt det med vægten ellers fylder den dit liv ….min vægt smed jeg ud da det gik mig til hovedet at nu skulle jeg se om jeg havde tabt mig….hvis ikke det ses ja så var den osse gal …så tabte jeg gnisten min læge sagde at vægte er noget fanden har skabt det stemmer…for taber man sig kan det mærkes på tøjet ….nu blir jeg vejet 1 gang i mdr hos lægen og det går fremad

    Tillykke med dit vægt tab 👍👍👍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med tiden skal det nok komme