Det skal bare IKKE gå i vasken.

Hvorfor?

Halløj På Bloggen 🙂

Så har jeg slået R*ven i sædet for at ville skrive lidt da jeg har brug for at sætte ord på noget som går og irriterer mig.

Jeg har jo Min Instagram Mettes_forandring_ og den er jeg rigtig glad for da jeg kan dele billeder samt videoer og dagligt laver jeg videoer inde under min Story.

Men jeg må nok sige at jeg sidder med en smule skuffelse i kroppen men også noget bitter.

Forleden dag valgte jeg at fortælle hvad vores aftensmad den stod på og med det samme tikkede der en besked ind i min indbakke og igen igen kom der en kommentar ind med at jeg taber mig ikke ved at spise så usundt som jeg gør.

Nu fortæller jeg jo ikke alt hvad jeg spiser for jeg kan ærligt ikke se hvad det kommer andre ved.

Men jeg må nok ærligt indrømme at jeg bliver sørme en lille smule paf over at folk kan gå i så små sko og have tralvt med andre end dem selv.

Skal jeg gå på liste fødder for at undgå sådanne kommentar?

Jeg syntes det er UTROLIGT at folk sådan er efter andre og ikke kigger ind på sig selv af og til.

Jeg har igennem mit liv desværre været vant til at blive kritiseret og det eneste jeg gik og ventede på var at det en dag stoppede for det gjorde ALT ALT for ondt.

Jeg har før fortalt om hvad jeg spiste og BANG der tikkede der også beskeder ind om hvorfor jeg ikke spiste sundt osv.

Jeg er ikke god til at skal gå efter en plan da jeg hurtigt køre lidt død i det og så må jeg nok ærligt indrømme at det er spild er penge/tid.

Jeg har det aller bedst med og gøre det her projekt vægttab alene for det er kun mig selv som skal mærke efter hvad der er bedst for mig.

Der sidder nok nogle derude og tænker hvor jeg vil hen med det her indlæg?

Jeg syntes det er Utroligt at folk ikke kan være ligeglade og være mere positive i stedet for at ”såre” andre mennesker som gør noget der betyder noget for dem.

Jeg er PISSE STOLT af den jeg er og det som jeg gør og jeg har ikke et behov for at høre på hvad jeg gør rigtigt/forkert.

Jeg spiser det jeg vil men for mig handler det ikke hvad det er men mere mængden da jeg sørger for at holde mig godt i gang i løbet af dagen/aftenen

Ja undskyld jeg laver et Blog indlæg om dette men jeg syntes bare at i dagens Danmark i dag skal passe meget på hvad man siger eller hvad man gør for på et tidspunkt bliver du hørt for det.

Jeg har ALTID skulle holde lidt igen med at udføre mine egne ting og skulle hjælpe andre eller gøre dem tilfredse og det er jeg virkelig blevet for gammel til desværre.

Så til næste gang så tænk på hvordan du taler til andre på og de taler igen.

Nu fik jeg det sagt og du må gerne kalde mig Skør for dette opslag MEN jeg havde som sagt lige brug for det.

Nu skal eftermiddagen nydes med Min Mand og Emil og så skal der bare slappes af og måske skal der lidt gå lidt flere skridt af hvem ved?

Rigtig God Torsdag derude samt Rigtig God Weekend

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal bare IKKE gå i vasken.