Hvad skal jeg sige?

Jeg skal nok nå det!

Halløj På Bloggen 🙂

Så er det tid til at skrive lidt på Bloggen.

Det sidste Blog indlæg jeg delte herinde var med min madplan og hvad vægten sagde efter dette så hvis du ikke har læst det opslag kan du læse det her (ved at trykke på linket)

https://mettesforandring.dk/2020/02/10/hvad-skal-jeg-sige-2/

Der har været lidt stille her på Bloggen i sidste uge. Emil havde en sygedag Tirsdag med snot og hoste.

 Onsdag stod den på Cafe besøg på Dalle Valle med sammen med Min Mand og Emil og med  Min gode veninde samt hendes mand og børn.

 Torsdag stod den på en totalt hjemmehygge dag da Emil var pænt træt fra dagen før plus han ikke havde sovet så godt om natten.

Fredag stod den på hygge dag i Odense Zoo hvor vi skulle ud og se lys show da Emil lige pt går meget op i lys og lyde ja så var det jo oplagt at tage ud for at se det. Men så fik vi også set på dyrene som han blev ELLEVILD over at se og ja vi trak faktisk på smilebåndet flere gange for det var sødt at se.

Det var lidt om vores ”Vinterferie” og hvad vi egentlig fik brugt vores dage til.

Det er virkelig bare SKØNT at Emil NYDER det her med at komme med i byen eller bare med ud blandt andre mennesker da jeg også selv er meget social anlagt.

Denne her uge har været noget blandet for mit vedkommende da jeg desværre blev ramt af snot, hoste samt øm i kroppen og helt ærlig nu skulle jeg lige til at være lidt mere aktiv efter nogle dage hvor min krop den har været træt og jeg har haft svært ved at komme i gang.

Men selvom det har været nogle hårde dage med mens smerter og en træt krop så har jeg virkelig kæmpet mig igennem dagene og fået gået en del herhjemme samt gå ture udenfor.

Sådan her ser Min Februar ud lige pt:

Billedet er taget fra en app som er til Mit ur.

Jeg har virkelig også dage hvor jeg ikke har den store lyst hvor jeg er Træt men alligevel formår jeg at holde mig i gang fordi min motivation den er der uanset hvad (Selvom jeg er syg eller har ondt i maven)

Jeg havde en sjov oplevelse her forleden dag hvor Emil kom med Joysticket til playstationen og den jeg bruger til Just Dance og jeg kigger på ham og så står han bare og danser og selvom jeg havde det skidt i hele kroppen hvad gjorde jeg så tja jeg tændte da lige for just dance så han kunne danse.

Hvor vil jeg egentlig hen med det her?

Jo jeg vil egentlig der hen med at Min Motivation den virkelig får sparket røv i STOR STIL.

Selvom jeg går meget og holder mig i gang skal det lige siges at jeg holder mig også i ro og får slappet af men jeg ved bare at for mig er det at holde mig i gang.

Da jeg tabte mig de 29,3 kg tilbage i 2017 gik jeg RIGTIG Mange km og skridt hver dag fordi at jeg holdte mig i gang og der var dage hvor jeg ikke kunne sidde stille fordi ja mere ville have mere og fordi jeg havde et mål med vægten.

Jeg har stadig et mål med min vægt men denne gang tager jeg en dag for jeg ved at målet skal jeg nok nå uanset hvad for jeg giver IKKE bare op!

Alle dage kan ikke være gode dage og det ved jeg også godt men målet er stadig sat.

Men mit STØRSTE mål lige nu er at jeg skal være lykkelig for MINUS 100 gram i stedet for PLUS 100 gram altså jeg skal blive bedre til at sige at MINUS er MINUS uanset størrelsen på det.

Jeg gør virkelig mit ALLER BEDSTE og jeg kan virkelig ikke gøre det bedre.

Lige nu har jeg mig en KÆMPE KÆMPE Støtte i Min FANTASTISKE Veninde som er god til at ”Sparke” mig i gang med at få gået lidt og vi snakker sammen daglig i mens at vi begge 2 går rundt og jeg må nok sige at det er virkelig rart at have sådan en Gå makker.

Jeg fik Motiveret hende og nogle dage sparker hun mere RØV end mig men jeg syntes kun det er MEGA MEGA FEDT.

Så det kunne også være en mulighed hvis man ikke ved hvordan man skal gribe det hele an.

Nå men det er som sagt blevet Torsdag og det er blevet vejedag i dag.

Jeg vil ikke sige at jeg har kæmpet med vægten denne uge da som sagt det her med at gå rundt hjemme er blevet en daglig kost for mig men jeg har selvfølgeligt tænkt over hvad jeg har kommet i min mund.

Da jeg for alvor startede op igen d 18 Maj 2019 altså samme dag som jeg startede op helt fra starten sagde vægten 124,5 kg men med et dødsfald af Min kære Farmor væltede jeg for en kort stund og kunne ikke tage mig sammen.

Så hoppede jeg på vægten den 1 August 2019 hvor den igen sagde 124,5 kg så derfra bliver 1 August Min Start dato fra nu.

Trods ferie i sidste uge valgte jeg at gå på vægten.

Den 5 Februar 2020 sagde vægten 118,4 kg

Den 13 Februar 2020 sagde vægten 116,8 kg

I dag den 20 Februar 2020 siger min vægt:

115,8 kg

MINUS 1 kg Siden Sidste uge!!!!!

WOW og WEEEEEEEEE

ALT I ALT MINUS 8,7 kg

Jeg har virkelig fået fat i den gode ende og hold nu op hvor er jeg altså VIRKELIG STOLT.

Jeg har i dag valgt at sætte mig et DELEMÅL og det er at:

Jeg skal inden Min Fødselsdag den 22 Marts have et samlet vægttab på i ALT MINUS 10 kg+

Men fordi jeg har fødselsdag en Søndag så bliver det den 19 Marts 2020

Så om en måned skal den hedde MINUS 10 kg i ALT og lige nu har jeg et samlet vægttab på MINUS 8,7 kg.

Selvom delmålet ikke et højt så er der et Mål.

Nå men nu vil jeg sætte noget musik på og få danset lidt inden af Emil skal hentes i dagpleje.

Rigtig God Torsdag Samt Rigtig God Weekend

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal jeg sige?