Mon den er hjemme nu?

Hvad betyder denne dag for mig?

Halløj På Bloggen 😉

Så er det blevet den 18 Maj 2020 en dag som i 2015 ændrede mit liv TOTALT.

 

Efter at have levet i en del år med overvægt og mange aftner hvor jeg har grædt mig selv i søvne så skulle der ske noget.

Jeg har haft ALT for mange ned ture i mit liv og nu syntes jeg det var på tide af det skulle hedde OPTURE.

Jeg har i MANGE år været flov over min krop og ”Gemt” mig i lidt større tøj og helst ikke noget hvor det har været for stramt tøj.

Det her med at skulle tabe mig er desværre ikke første gang da det er noget som jeg har prøvet en del gange før og HVER gang er det gået galt for mig.

Når jeg lige nu og her sidder og tænker tilbage så var der ikke så meget støtte på hjemmefronten den gang altså der var ikke nogen som var der for mig men jeg hørte tit på at jeg nok liiiiiige skulle holde lidt igen med maden og at jeg nok ikke lige skulle have smør under nutella på mit brød.

I stedet gik jeg med mange ting inde i mig selv da mine forældre ikke var så særlig gode til at snakke om det her med følelser.

Jeg har altid haft nemt ved at tage på og haft det svært med at få det smidt igen og det er måske der jeg har haft brug for hjælp.

Men det har ikke været nemt da der er ting som er fyldt meget i mit hoved.

Der var en masse tumult under mine forældres skilsmisse og jeg blev hurtigt valgt fra og jeg følte mig meget alene og netop som jeg havde brug for at vide at der var nogen for mig.

Da jeg flyttede hjemmefra som 18 årig (næsten 19) stod jeg på egne ben og jeg røg TOTALT ned i et hul og ja der steg vægten desværre og jeg spiste ikke særlig sundt tværtimod så levede jeg af hjemmelavet pizza snegle og en masse chips og pasta så nej det var ligefrem ikke særlig sundt.

Det har været nogle personlige ting som jeg desværre ikke har haft det godt og jeg har trøste spist en del igennem mit liv og nej det er ikke nogen undskyldning men der har været en masse ting på hjemmefronten og også på hjemmefronten hos min svigerfamilie.

Da Min Mand friede til mig i 2011 kan jeg huske at jeg sagde at NU skulle jeg tabe mig en masse kg så jeg til mit bryllup kunne se bedre ud end jeg gode på det tidspunkt.

Jeg husker TYDELIGT at jeg sagde til min svigerfar at jeg ville begynde hos de danske vægtkonsulenter for jeg skulle ikke ligne en fed flødebolle til vores bryllup i stedet ville jeg se godt ud så jeg kunne have billeder stående fremme og være STOLT af mit arbejde(vægttab)

Da jeg blev gift i August 2012 stod jeg med et samlet vægttab på de MINUS 18 kg og jeg var SÅÅÅ STOLT og den dag i dag er jeg stadig MEGA MEGA STOLT over det.

På det tidspunkt handlede det egentlig bare om at tabe mig og ikke andet og ja det lykkedes jo meget godt.

Efter brylluppet gik det ned af bakke og jeg begyndte igen at tage på og WUPTI jeg var en stor pige igen.

I 2013 mister jeg forbindelsen til min far og der skete en masse ting og igen følte jeg mig ikke god nok mere og jeg blev RIGTIG ked af det for det havde jeg på det tidspunkt ikke troet om ham men jeg prøvede at komme videre.

I 2014 bliver jeg tilbudt noget arbejde (vikar) først i 8 uger i en børnehave og derefter 5 mdr i en vuggestue og jeg var SÅÅÅ MEGA glad for at være der i børnehaven og ville helst ikke i den vuggestue da jeg jo havde det godt hvor jeg var. Vuggestuen lå lige ved siden af børnehaven men det var ikke den samme leder så jeg var lidt spændt på det da jeg hørte af det ikke var sådan et super sted men jeg skulle og jeg tog en dag af gangen og kiggede fremad.

Jeg begyndte at starte et vægttab op samme tid som jeg startede derude nemlig Januar 2015.

Det startede rigtig godt dog lige indtil jeg blev syg og jeg var rigtig meget syg og måtte rende til læge i tide og utide.

Jeg havde det virkelig skidt og lægen kunne kun sige at det var en virus og ikke så meget andet.

En dag spurgte en veninde mig om det kunne være stress da jeg lå om natten og ikke kunne sove for tanken om at være på arbejde var ikke rart.

Der blev ikke talt til mig og jeg kunne gå en hel dag uden at snakke med nogen det eneste jeg kunne var at snakke med børn samt forældre.

Jeg fik slutningen af marts konstateret stress hos min læge og jeg blev dermed sygemeldt og så fik jeg en henvendelse til en scanning af mit hjerte da jeg oplevede at det gjorde ondt/det stak lidt.

Så det var og er ikke noget som jeg bare fandt på det var virkelig IKKE særligt rart og det tog hårdt på mig.

I starten da jeg var sygemeldt lavede jeg ikke andet end at sidde og se film og ja spiste usundt lige indtil en dag en sagde til mig at jeg skulle ud at gå nogle små ture fordi det hjalp virkelig og ALLE råd på det tidspunkt tog jeg i mod med kys hånd.

Så jeg begyndte at gå ture og i starten var det små ture men jeg kom ud og holdte mig i gang.

Turene blev længere og længere og en dag kiggede jeg på mig selv og kunne se at der var sket noget og så tog jeg en beslutning.

Den 18 Maj 2015 skulle det være dagen hvor jeg ville ligge mit liv om og gå i gang med at tabe mig.

Det har virkelig været den ALLER BEDSTE BESLUTNING EVER hold nu op siger jeg bare.

Dog har det hele ikke været en dans på roser og jeg har været faldet i nogle gange, Jeg har mødt en del modstand fra folk, Kæmpet lidt med min selvtillid, Jeg har været ved at give op et par gange under vejs MEN det har jeg IKKE gjort.

I stedet har jeg lært noget mere om mig selv og fået en masse succes ud af det, jeg har lært at når jeg falder så rejser jeg mig igen og så har jeg fået den STØRSTE GAVE nemlig MIN SØN EMIL.

Jeg har ikke kunne blive gravid pga min overvægt og jeg var tæt på at skulle i behandling for at få hjælp til at kunne få et barn meeeeen så langt nåede jeg heldigvis ikke.

Så det kan godt være at det har kørt op og ned de sidste par år men det har virkelig taget hårdt på mig at skulle sige farvel til nogen som stod en nær og savnet er til tider virkelig STORT.

Da jeg startede op den 18 Maj 2015 sagde min vægt 128,8 kg og jeg var på INTET tidspunkt Stolt over det.

Med tiden er jeg blevet meget bedre til at tale åbent om det men også overskride nogle grænser som jeg ALDRIG ALDRIG ALDRIG Nogensinde havde troet at jeg ville gøre nemlig at vise en billede hvor jeg står i undertøj det var GRÆNSEOVERSKRIDENDE.

Men det her med at tale åbent omkring tingene har virkelig også hjulpet at jeg har mig denne blog hvor jeg kan skrive/dele mine tanker.

Så det kan godt være at min vægt har kørt op og ned i nogle perioder MEN MEN Den 14 December 2017 stod jeg med et samlet vægttab på MINUS 29,3 kg i alt ved at bare følge mit hjerte og gjorde det i mit eget tempo så jeg også kunne følge med mentalt.

Så det kan godt være at der sidder en del derude og ikke helt forstår mig og tænker at jeg ikke kan gennemføre det her igen til jer vil jeg bare sige VENT OG SE.

Jeg har ikke haft det nemt denne gang MEN det gør mig nu bare ENDNU MERE STOLT når jeg kan se at vægten går NEDAD.

Den dag i dag mangler jeg lige at tabe de små 4 kg som jeg har taget på her under corona tiden Men det skal nok komme og jeg er allerede godt i gang så jeg klager ikke.

På disse billeder er der 5 års forskel og WOW.

 

Nu skal der ses FREMAD og IKKE Tilbage og så glæder jeg mig til at vise at jeg KAN DET HER.

I denne her uge har vi ferie herhjemme og det skal NYDES og så fra i næste uge vil frem vil jeg igen til at skrive her på Bloggen.

Masser af Tanker Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mon den er hjemme nu?