Det bliver SÅ godt

Så er jeg kommet i gang igen

Halløj På Bloggen 🙂

YES Så er det blevet Torsdag og det betyder VEJEDAG.

 

Så er jeg hermed på banen igen med et indlæg om hvordan det går med min vægt men inden jeg røber dette vil jeg da gerne lige fortælle om hvordan det går for tiden.

Jeg har som sagt besluttet mig at det er tid igen til at bruge Min Vægt og det har jeg da jeg ikke rigtig kunne styre min lyst til det Usunde men desværre også mængden til mere mad.

Da jeg var i bad forleden dag kom Emil ud i badet til mig og han satte sig ned for at ville lege med hans legetøj og jeg sætter mig ned til ham og kigger derefter ned af mig selv og tænkte med det sammen SHIT MAN og han kigger på mig og jeg sagde til ham at Mor var lidt tyk men at lige pludselig er det VÆK så mor kan blive glad igen og så smiler han bare til mig med det STØRSTE Smil på læben.

Jeg tænker bare at i hans øjne ser jeg ud som jeg gør og at han er glad for mig uanset hvordan jeg ser ud.

Problemet er bare at jeg skal liiiiiiige kunne Elske mig selv som den jeg er og IKKE tænke over hvad andre tænker om en.

Jeg er som sagt ALT for god til at sige at jeg ikke er god nok selvom jeg er GOD NOK SOM JEG ER!

Da jeg gik i gang med projekt vægttab Maj måned 2015 havde jeg ALDRIG NOGENSINDE troet på at jeg ville nå Langt som jeg gjorde men jeg var SÅÅÅÅ opsat på det og sagde til mig selv at nu SKAL jeg bare holde den så godt jeg kan.

Jeg er i dag SÅÅÅÅ Taknemlig over at jeg gjorde det og at jeg kunne gennemføre det men at skulle stå med en positiv Graviditets test sammen da jeg ramt de MINUS 29,3 kg var jo en KÆMPE GAVE da jeg nok havde opgivet min drøm om at blive mor.

Selvom jeg på det tidspunkt havde nogle bump på vejen pga personlige årsager så hev jeg mig alligevel op og fortsatte så godt som jeg nu kunne.

Jeg er ikke flov over at have taget på for der har været en god grund til det.

Som sagt har det kørt op/ned on/off i LAAAAAAAAANG tid og er jeg træt af det JA TAK det er jeg godt nok.

Derfor har jeg virkelig taget mig selv i nakken og har stoppet med at spise snack om aften (For det meste Chips og is) jeg har egentlig bare taget mig en kold tyrker hvad det angår hvis man altså kan kalde det sådan.

Jeg er begyndt at gå de 10 km lige så snart at Emil er blevet afleveret i dagplejen så når jeg kommer hjem jamen så har jeg fået gået og så kan jeg tillade mig at slappe af eller hvad jeg vil inden at Emil skal hentes igen.

Det er virkelig SKØNT at fået det op og køre men det BEDSTE af det hele er at jeg har fået Min Mand Kenneth med på gå turen så i mens vi går jamen så får vi lige vendt verdens situationen i mens så det er nu meget hyggeligt.

Det er rart at jeg er kommet i gang igen og jeg er blevet hende den glade Mette igen.

I dag er det jo som sagt Min Vejedag og for første gang i LAAAAAAAAANG tid skriver jeg om det her på Bloggen.

Da jeg startede tilbage d. 18 Maj 2015 sagde min vægt 128,8 kg

  1. D. 14 December 2017 sagde vægten 99,5 kg

Inden jeg fødte Emil i August 2018 sagde vægten 134,8 kg

  1. 12 Marts 2020 sagde vægten 114,1 kg

Den 14 Maj sagde vægten 118 kg (Corona kg)

Sidste uge holdte jeg ferie så der var ingen vejning

Skulle lige på i Mandags d. 25 Maj 2020 der sagde vægten 120,3 kg

I dag siger Min Vægt 117,6 kg

MINUS 400 gram siden d 14 Maj

MEN MEN MEN MINUS 2,7 kg siden i Mandags

Hvor er jeg bare SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ MEGA MEGA GLAD & STOLT.

MINUS 17,2 kg Siden Emil blev født

Så det kan godt være at min vægt har gået op og op af MEN den har også gået ned af og ved du/i hvad det bedste er?

Nu kommer den kun til at gå NED af (Hvis det står til mig selv)

Billedet her er taget i dag d. 28 Maj 2020

Motivationen fejler INTET og det bliver sørme også Udnyttet.

Så nu ser jeg frem til en ny uge.

Masser af Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bliver SÅ godt