Så er jeg kommet i gang igen

Nu skal der ses Fremad og IKKE tilbage

Halløj På Bloggen 🙂

Så er det blevet Torsdag igen og det er tid til at skrive lidt her på Bloggen.

Nu hvor det er Torsdag plejer jeg at gå på vægten men det har jeg desværre ikke været i dag da jeg har været plaget en del af smerter (mens) og jeg har valgt at tage det stille og roligt.

Jeg har som sagt fået genoptaget mine 10 km i et hug og hvor er det altså bare MEGA SKØNT.

Lige så snart at Emil er kommet i dagpleje jamen så hedder det 10 km gå tur sammen med Min Mand.

I Lørdags pakkede vi ellers drikkelse og lidt mad samt solcreme og tog vi ellers turen ud til Kirkegården hvor mine svigerforældre er.

Vi tog bussen derud og så valgte vi at gå hjem derude fra med Emil i klapvognen og tro mig det var en sej tur med masser af Sol.

Sådan her endte vores gå i Lørdags:

Jeg havde nu ellers været frisk på 5 km mere men i stedet gik vi hjem.

I Søndags ville vi gå en tur da Emil skulle sove til middag og vi havde sagt til hinanden at det skulle bare være de 5 km meeeen vi gik bare og Vupti så sagde Endomondo dette (se billede)

Mandag stod den igen på de 10 km og ja i går gik den så ikke med de 10 km men i stedet nåede jeg da en gå tur på de 8,73 km.

Men som sagt så er jeg virkelig glad for at jeg har fået gang i min Motion og jeg er blevet meget bedre til at sige STOP når jeg ikke kan rumme mere mad i maven.

Før i tiden ja der spiste jeg bare løs uden at tænke over det og lad mig sige det sådan jeg blev i den grad ikke mindre af det.

Nå men nu skulle man jo tro at alt bare er godt her hos mig da jeg har fået gang med en masse motion.

Gid det var sådan.

Bag Min Facade og smil gemmer der en Mette som er ked af og føler sig i den grad DUM.

Jeg har virkelig fundet ud af at jeg skal passe på med hvem jeg lukker ind i mit liv fra nu af er det slut da det ender med at jeg bliver ked af det.

Min/vores familie er som sagt ikke særlig stor og der er i den grad forsvundet nogle og derfor har jeg virkelig sat pris på dem som jeg har tæt på.

MEN forleden dag der fik jeg virkelig NOK at det kostede et venskab.

Jeg syntes selv jeg er der for dem jeg holder af og hjælper gerne hvor jeg kan men når jeg så ber om en enkelt ting som at vise hensyn ja så bryder helved løs og at jeg åbenbart lyver ja så stopper det så der.

Frem over vil jeg tænke over hvem jeg skal lukke ind i mit liv både i forhold til mig selv men i den grad også til Min Søn da han ikke skal opleve at flere vælger at stoppe kontakten.

Så nu skal der kigges fremad og IKKE tilbage og så skal vi bare nyde det sammen som familie og jeg skal fortsætte det gode arbejde med vægten som jeg er godt i gang med nu.

Nu vil jeg nyde at det er forlænget weekend og så skal den bare stå på TOTALT hygge samt holde Fars dag i morgen.

Rigtig God Weekend

Knus og Kram

Mette:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er jeg kommet i gang igen