Hvad skal jeg sige?

Det tager den tid det tager

Halløj På Bloggen 🙂

Så sidder jeg sørme her igen på denne skønne Torsdag for at fortælle hvordan det går.

Det er som sagt blevet Torsdag og jeg sidder her med musik i ørene og nyder at have lidt Mette tid nu hvor Emil er i dagpleje.

I dag har jeg ikke taget den 10 km lange gå tur da jeg kunne mærke at jeg egentlig bare har mere brug for en ”Hviledag” og så skulle dette her indlæg jo også skrives da jeg ikke fik begyndt på det i går pga personlige årsager.

Men nok om det da det handler om at se fremad og IKKE tilbage.

Der bliver taget mange beslutninger i ens liv og nogle af dem er nemme men hvor er nogle som også gør hammer ondt men helt ærlig det er de små slag det giver her i livet.

Jeg har dem omkring mig som jeg ved der værdsætter mig for dem som jeg er og er der for en og omvendt og det betyder virkelig ALT for mig.

Når man som mig vælger at nu SKAL det være slut med at veje for meget så betyder ens netværk virkelig ALT og jeg mener virkelig ALT.

Forleden dag snakkede jeg i telefon med en veninde som jeg har gået i klasse med og vi snakkede om det her med vægttab så kom vi ind på det her med mad altså hvad jeg spiser på en dag hvor jeg så siger til hende at det er ikke rigtigt noget som jeg snakker om da jeg har haft flere oplevelser i forbindelse med det.

For mig handler det igen IKKE om hvad jeg spiser MEN hvor meget jeg spiser.

Nu hvor jeg har det her op omkring mad så kan jeg da lige så godt være ærlig og sige at jeg spiser om morgen Nutella på mit brød og det er noget som jeg giver mig selv lov til for det handler virkelig om at livet IKKE skal være surt men give sig selv lov til nogle ting.

JEG SKAL NOK NÅ AT KOMME I MÅL!!!!

Jeg spiser som sagt hvad der lyster mig men i en begrænset mængde for jeg ved at det nok skal blive tabt igen nu hvor jeg har fået godt i gang i det med Motionen.

Jeg har ikke så travlt med at tabe mig da jeg have mig selv med i det her ellers kan jeg lige så godt lade vær for går det for hurtigt for mig ja så går først galt og det har jeg virkelig ikke lyst til.

Nå men i dag er det jo min vejedag så jeg har haft vægten fremme og den siger nu:

I Torsdags sagde vægten 116,6 kg

I Mandags da jeg ville kigge efter weekenden så sagde vægten 117,4 kg

I dag Torsdag d 18 Juni 2020 siger den

116,1 kg

MINUS 500 gram på en uge

Det kan godt være at nogen ville mene at 500 gram ikke er meget?

MEN jeg har også tabt det som jeg havde taget på

Så MINUS 1,3 kg siden i Mandags

SÅDAN SIGER JEG BARE!!!!!!

Billedet her er taget i dag Den 18 Juni 2020:

 

Nu skal jeg nyde at det er WEEKEND.

Selvom det bliver en hård dag i morgen da det er 1 års dagen for min Farmors døds dag så har vi noget herhjemme at ”fejre” og fejre er måske forkert sagt men nu er alt afsluttet med mine svigerforældre og man kan måske bedre komme videre selvom jeg hellere ville have at de var her i stedet men når det nu skal være sådan her bliver det godt at se fremad.

Så i morgen står den på TOTALT hygge sammen med manden med Asti og Sushi da vi virkelig trænger til en kæreste aften bare os to.

Rigtig God Weekend derude

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal jeg sige?