Det tager den tid det tager

Det er det hele værd.

Halløj På Bloggen 😉

Wow det er ved at være længe siden at jeg har skrevet herinde men NU skal det være og jeg skal i gang igen med det.

Bloggen her har stået lidt stille siden Juni måned men der har været holdt ferie og så har der bare været sket noget på den personlige front som har taget lidt hårdt på mig.

Tiden har jeg også brugt på at være sammen med min lille familie og nydt tiden når vi har været sammen.

Jeg er også begyndt at gå igen og når Emil er afleveret i dagpleje ja så hedder det 10 km hvilket faktisk er SKØNT at få gået igen for det har jeg virkelig savnet og ja så tager jeg liiiiige 5 km gå frem/tilbage og rundt på stuegulvet om aften i mens jeg alligevel ser tv.

Under det her Corona og Danmark var lukket ned ville jeg gerne have været mere aktiv end jeg var men jeg kunne mærke at mit humør det svingede meget og jeg havde ikke det helt store overskud samt jeg havde INGEN stopklods i starten hvad angår det usunde.

Det kostede mig nogle kg men ved i hvad? Jeg sagde til mig selv Pyt de skal nok komme af igen om det så skal tage mig nogle mdr så er det sådan det er.

Jeg er nød til at sige til mig selv at det her kommer til at blive godt og så tag en dag af gangen for i Mål ja det skal jeg nok komme!!!!

Jeg har fundet mit gode humør frem igen og troen på at jeg nok skal nå mit endelig mål nemlig at komme ned UNDER de 100 kg.

Igen jeg har IKKE travlt med at skulle ændre min livsstil da jeg gerne skal kunne leve sådan her i MANGE år.

De sidste 2 år har for mit vedkommende været fyldt med Glæde, Lykke, Sorg samt vrede og jeg har til tider ikke haft meget overskud og HVER gang jeg har kunne tage mig sammen så er der altid sket et eller andet og jeg har hele tiden prøvet at finde mig selv i det hele og det har til tider været MEGA HÅRDT.

Jeg har da tænkt flere gange om jeg overhovedet kom i gang igen og om det hele ikke bare kunne være lige meget.

MEN jeg Opgiver IKKE da jeg har 2 vigtige personer i mit liv at være her for og det er Min Søn og Min Mand.

Så jeg kommer ALDRIG ALDRIG ALDRIG til at opgive det hele i stedet så vil jeg gøre ALT for det her med at skulle tabe mig da jeg ved hvor godt at det gavner min krop og ikke mindst MIT HUMØR.

Så de små nedture der kommer og går vil jeg KÆMPE mig igennem så jeg igen kan få min usikkerhed væk og at min selvtillid atter igen vil blomstre som den faktisk allerede så småt er begyndt på.

Nu er det bare at holde det her hvor jeg er nu.

Nå men jeg har som sagt i dag været en tur på vægten og WOW den var god ved mig i dag og der er virkelig gået RIGTIG MEGET her på det sidste OG i Mandags tog jeg lige en cykeltur på 20 km sammen med Min Mand.

Min vægt har på det sidste svinget RIGTIG meget og det har ikke alle dage været sjovt men jeg har kigget min app igennem til min vægt og prøv lige og se her:

Min vægt sagde den 12 Marts 2020 114,1 kg

Vægten sagde den 16 Juli 2020 118 kg

Vægten sagde den 10 August 2020 122,4 kg

Vægten sagde den 27 August 2020 120,7 kg

Vægten sagde den 29 August 2020 121,7 kg

Så ja jeg har DESVÆRRE været oppe at kysse de 122 kg igen og F*CK hvor har det gjort MEGA MEGET Niller Naller for vildt AVS AVS AVS

Men jeg har da gjort ALT for at få den ned igen

SÅ i dag den 3 September 2020 siger min vægt

119,6 kg

SÅ MINUS 2,1 kg siden i Lørdags

Og MINUS 2,8 kg fra jeg var oppe på de 122,4 kg den 10 August 2020

Så jeg er i dag bare SÅÅÅÅÅÅ MEGA MEGA MEGA Glad og PISSE STOLT over at jeg er tilbage igen.

Billedet her er taget i dag den 3 September 2020:

Jeg ser frem til at skrive her på Bloggen igen.

Knus og Kram

Mette 😉

1 kommentar

 • Sus

  Flot du igen er kommet op og fremad ❣ jeg selv er på livsstilsændring det går fremad, køber aldrig chips og spiser slik kun fredag ellers laver jeg skyr med frugt og reven chokolade 75% MØRK og kun lidt ….det så mit søde slik ….
  Har smidt al det usunde ud og køber ikke usund mere …spiser grønt og undgår hvidt brød ….

  Du mega sej og pøj pøj med dig ❣❣
  Hilsen sus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det tager den tid det tager