Det er det hele værd.

Wow Så blev jeg ramt.

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Mandag og en ny uge er hermed Sparket i gang.

Så sidder jeg har med musik i mine øre og vil skrive lidt på Bloggen da der har været lidt stille.

Jeg har været lidt stille da jeg i forrige uge var ramt af mens smerter og overskuddet blev brugt på Motion og Familien og for at det ikke skal være løgn så når jeg lige at komme af med det og så havde vi en Emil med Snot og hoste Lørdag aften og feber hele Søndagen.

Det blev desværre en weekend hvor jeg IKKE kunne holde mig fra de Usunde ting og jeg sagde til Kenneth Søndag aften at i morgen Mandag så giver jeg den MAX GAS også selv vi har Emil hjemme pga. sygdom.

Sådan skulle det desværre ikke gå da Mandag morgen var Kenneth blevet ramt med snot og hoste og jeg havde virkelig ondt i hele min krop i alle mine led.

Vi tog INGEN chancer OVERHOVEDET og vi isolerede os indenfor pga. det her Corona.

Tirsdag i sidste uge var Emil ikke så medtaget mere med snot og hoste men det var Kenneth og min krop var ikke på Toppen så vi tog kontakt til lægevagten for at høre om vi ikke måtte blive testet for Corona da vi havde nogle af de symptomer.

Onsdag skulle vi ud på sygehuset og testes og ja fordi vi havde de symptomer måtte vi ikke tage bussen så vi valgte at gå derud så vi kunne få noget frisk luft og ja få brugt kroppen lidt.

Inden vi skulle derud tænkte at jeg overlever ikke denne gå tur (6 km hver vej) så jeg tog mig et par smertestillende piller og så gik vi derud.

Emil sad i barnevognen så han kunne sove når vi skulle gå hjem igen.

Vi blev testet og den sagde Heldigvis NEGATIVINGEN Corona til os.

Men hold nu op hvor var det en MEGA god gå tur

Har givet både Kenneth og jeg skulderklap undervejs på turen for syntes det var ret SEJT at vi bare gik og selvom jeg havde små ondt var der INGEN brok.

Vores gå tur endte med at se sådan her ud:

Sidste Søndag gav jeg mig selv et Ordentligt skub bag i op fik startet en udfordring/Challange  op som skulle starte dagen efter altså i Mandags og jeg måtte sige til min veninde at det kommer nok ikke til at gå da jeg virkelig ikke var på toppen.

Tjaaaa billedet her siger noget Helt andet da Min Motivation den tog helt over:

Jeg siger sku SÅDAN og er virkelig MEGA STOLT over at jeg tog mig sammen og blev Motiveret over at hun bare gik og gik for det gav mig ´´Et los bag i´´

170.163 skridt er da for vildt på EN uge trods sygdom.

Så nu skal jeg egentlig bare forsætte det som jeg er i gang med og så er jeg spændt på hvad vægten den siger på Torsdag nu hvor jeg ikke har været på noget tid efterhånden.

Jeg har IKKE været på vægten siden den 3 September og frem over jeg KUN på vægten om Torsdagen da det andet det stresser mig og jeg skal lære at jeg skal mærke efter med min mavefornemmelse da jeg jo helst vil have at den siger MINUS og IKKE PLUS.

Jeg skal sige til mig selv at jeg ER God nok som jeg er og jeg ser ud som jeg gør OG at jeg gør mit Bedste

Bedre kan man vidst ikke sige det.

Tusind tak fordi at du ville læse med.

Knus og Kram

Mette 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er det hele værd.