Wow Så blev jeg ramt.

Så er den beslutning hermed taget.

Halløj På Bloggen 😉

Så er det sørme blevet Torsdag og det er tid til en lille Update.

Som sagt er det jo blevet Torsdag og det er dagen hvor jeg normalt går på vægten for at se hvordan det ser ud og hvordan jeg nu klare det dog har jeg ikke været på vægten siden Torsdag d 3 september 2020.

Da jeg startede det her projekt vægttab op gik jeg faktisk en del på vægten for at kigge hvad den sagde og ja jeg var SÅÅÅÅ opsat på at der skulle ske noget dog er det blevet bedre med tiden.

Jeg har ikke været så god til at virkelig mærke efter med mavefornemmelsen altså om det har været en god eller dårlig uge og derfor har jeg nok brugt min vægt meget plus jeg selvfølgelig har været meget opsat på det hele.

Men den tid er slut for jeg har faktisk valgt at IKKE gå på vægten med mindre at det er vejedag.

 Nu hvor jeg har skrevet om det her med vægten har jeg faktisk noget jeg gerne vil dele med jer da jeg har gået og tænkt lidt over det.

Jeg er lige nu inde i en MEGA god periode og jeg har virkelig fået fat i det med Motionen samt motivationen.

Jeg vil gerne væk fra det med at gå på vægten de dage det IKKE er vejedag og så kun gå på vægten om Torsdagen (med mindre jeg går på om onsdagen) For at lære det her med at mærke efter i stedet.

Jeg går fortsat på vægten om Torsdagen MEN MEN MEN jeg vil prøve noget nyt.

Jeg deler lige nu Min vægt om Torsdagen når jeg har været på vægten om morgen og det vil jeg gerne ændre til at jeg deler min vægt den sidste Torsdag i måneden i stedet og kommer med en update på hvordan det er gået.

Det kan godt være at det lyder skørt og mærkeligt men jeg har brug for at lige mærke efter og se hvordan det går.

Jeg fastholder min vejedag om Torsdagen for min egen skyld for hvis jeg KUN skal på vægten en dag i mdr så er jeg bange for at komme ind på et forkert spor men jeg kommer med status slutningen af måneden i stedet.

Når jeg deler min vægt sidder der desværre folk derude som stiller spørgsmål til hvorfor jeg ikke taber mig mere og det vil jeg gerne indrømme at det bliver jeg lidt træt af at høre på og på en måde bliver jeg ked af det for SKAL jeg tabe mig? Ja gu skal jeg tabe mig men det skal heller IKKE gå for Stærkt.

Jeg SKAL kunne følge med i det her og have HELE mig med i det her da det skal være en livsstil og IKKE ”bare” et vægttab.

Nå men nu vil jeg prøve det og øve mig i og IKKE gå på vægten med mindre jeg ved at jeg skal.

En anden ting jeg virkelig SKAL arbejde med er at UANSET hvad vægten siger om det er MINUS 100, 200, 300, 400 gram så SKAL jeg være glad så længe den siger MINUS og siger den en dag + 100 gram jamen så er det der jeg SKAL sige PYT det retter jeg op til næste uge.

Så længe jeg finder Min egen livsstil at leve og det gør mig glad jamen så er det sådan jeg skal gøre det fremover.

Jeg er desværre MEGA god til at dunke mig selv oveni og det er noget som jeg gerne vil arbejde med.

Som jeg skrev længere oppe så har jeg IKKE været på vægten siden den 3 September 2020 så jeg var liiiidt spændt på at se hvad den sagde til morgen.

Min vægt hedder lige nu:

118,8 kg

MINUS 800 gram siden 3 September 2020

MINUS 10 kg Siden 18 Maj 2015

MEN

MINUS 16 kg siden Emil kom til verden 27 August 2018

Så er jeg glad og Tilfreds?

JAAAAAA MEGA GLAD og MEGET TILFREDS

Jeg vil da gerne indrømme at jeg havde troet at den ville sige mere i MINUS MEN MEN MEN den sagde MINUS og det er det BEDSTE af det hele.

Men der er noget at arbejde med og det glæder jeg faktisk til så jeg bedre kan ”Nyde” det her med at skulle tabe mig.

Så nu vil jeg give Mig selv et skulderklap og sige GODT GÅET og så vil jeg NYDE min weekend sammen med Min Familie.

Rigtig God Weekend til jer 🙂

Knus og Kram

Mette 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wow Så blev jeg ramt.