Nyt år Ny Tro Nyt Håb

Dagen Jeg ALDRIG Ville Glemme

Halløjsa her på Bloggen 🙂

 

Så er jeg sørme tilbage igen på Bloggen og HOLD NU FAST hvor har jeg dog savnet og sidde her og kunne skrive løs.

Der er sket en masse og jeg har i perioder ikke haft overskuddet til at sidde mig ned og skrive som jeg gjorde før i tiden da jeg har haft fokus på Min Familie samt mig selv.

Alt det her corona har i perioder fyldt en del og Emil har været hjemme så er tiden blevet brugt der i stedet.

Men alt det skal jeg nok komme ind på løbende her på Bloggen.

Nu hedder det 2022 og jeg ser hermed fremad og giver slip på de negative ting som er sket.

Jeg har længe ville i gang med at skrive her igen men så er det ikke blevet til så meget MEN NU SKULLE DET VÆRE!!

Dagen i dag er MEGET Special for mig da det i dag er den 15 januar 2022 og i dag for lige præcis 7 år den 15 januar 2015 gjorde jeg noget MEGET grænseoverskridende og det var at jeg lavede Min Gruppe Mette´s Forandring på Facebook.

Jeg glemmer ALDRIG den dag jeg var nervøs men alligevel var jeg fast besluttet på at NU skulle der ske noget med min krop.

Meningen med gruppen var at jeg kunne dele mine op og ned ture i forbindelse med mit vægttab altså en form for dagbog men gruppen den voksede og voksede bare med folk som ville følge med.

Jeg havde ALDRIG troet at så mange ville følge med og i sær ikke folk som ikke kender mig.

Det var ret overvældet at nogen som ikke kender mig havde lyst til at følge mig i mit projekt Vægttab.

Jeg har det meste af mit liv været meget usikker på mig selv så det her med at skulle ”Blotte sig” overfor andre var noget jeg tænkte meget over i starten.

Men med tiden ja så åbnede jeg op og satte ord på mine følelser og det skal da ikke være nogen hemmelighed at til tider var det hårdt bagefter.

På Mette’s Forandring har jeg haft folk med på en laaaaang rejse hvor jeg har været igennem Stress, Stort vægttab, Graviditet med Emil, Sorg over familie medlemmer og kampen for at komme tilbage igen men som sagt mine op og ned ture er blevet delt med tiden.

Takket være Mette’s Forandring og dem som har støttet mig personligt er jeg i dag en meget mere Stærk Mette end jeg nogensinde har været før.

Det kan godt være at det her har kostet en del tåre MEN det har været det hele værd (Når jeg kigger tilbage)

Nu er tiden kommet til at jeg skal have tabt det sidste og forhåbentligt kan jeg komme i Mål.

2017 blev året hvor jeg kom i mål med vægten og det er en dag jeg som sagt ALDRIG glemmer for jeg havde ALDRIG troet at jeg ville komme langt og gaven for at komme i mål var en POSITIV Graviditets test med Emil.

Nu skal de kg jeg mangler altså smides og jeg vil i den forbindelse tage jer med på denne rejse og dele de op og ned ture som der ville dukke op undervejs.

Håber at i har lyst til at følge med

Masser af Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt år Ny Tro Nyt Håb