Dagen Jeg ALDRIG Ville Glemme

Bekymringer = Tanker = Corona

Halløjsa På Bloggen 🙂

Ja så blev det Mandag og en ny uge er hermed skudt i gang.

 

 

Så kom jeg i gang med Bloggen igen og WOW hvor var det egentlig dejligt at kunne slippe ens tanker løs igen.

I lørdags var som sagt en special dag for mig i forbindelse med mit projekt Mette’s Forandring

Blog indlægget fra i lørdags kan læses her:

https://mettesforandring.dk/2022/01/15/dagen-jeg-aldrig-ville-glemme/

Der er nu blevet holdt en alt for lang pause med Bloggen og det har virkelig ærgret mig da jeg flere gange godt kunne have brugt den til at kunne komme ud med nogle tanker/frustrationer.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at det her Corona virkelig har sat en masse tanker i gang hos mig.

Da Danmark lukkede ned havde jeg virkelig svært ved og finde hoved og hale i alt det som der skete (det tror nu rigtig mange havde)

Jeg havde svært og tage mig sammen til og gå som jeg gjorde og ja der røg noget usundt ind her og der.

Emil var hjemme fra dagpleje da jo var lukket ned så i stedet gjorde vi det til at vi havde en slags ”Ferie” så vi hyggede os i stedet.

Den dag Emil kom til verden sagde jeg at han skal IKKE kunne mærke at jeg er ked af det selvom han nok har kunne på en måde men jeg vil ikke vise ham det selvom det nogen gange ikke kan undgås.

Da Min svigerfar lå for døden gik jeg ud på gangen (på hospice) for at græde indtil en sygeplejerske sagde til mig ” Det kan godt være at du ikke vil græde foran Emil men han kan mærke at du er ked af det”

Det er jo rigtig nok som hun sagde til mig og jeg har også taget den til mig og når jeg skriver det sådan så er det jo ikke fordi jeg sidder og tuder hver dag men der er da dage hvor der kommer nogle ømme emner på bordet og der kan det være svært at holde tårerne tilbage.

Nå men tilbage til her med alt det Corona tid så kan det godt være at det var nogen træls noget at det lige pludselig ikke var noget der hed normal hverdag og at det til tider var noget forvirret noget jamen så kom der faktisk noget godt ud af det og det var vi var mere sammen som familie og ja der blev hygget på højt plan.

Corona tiden her har gjort at vi ikke rigtig har været ude og rejse selvom der har været åbnet op har vi ikke rigtig turde så har vi holdt os hjemme så har vi været nogle gange i sommerhus i stedet og det har virkelig været hyggeligt for vi har jo været sammen og været lidt væk ”hjemmefra”

2020 Blev også året hvor Min mand meldte sig til kørekort og vi købte os en lille bil så vi rigtig kunne komme ud og se noget af dagens Danmark og så er det faktisk rigtig praktisk når man nu har fået barn.

Vores lille Blå Lyn:

Så der er blevet kørt nogle ture og vi har været i giveskud dyrepark og overnattet på Hotel Legoland (Hvilket var et MEGA HIT) og som sagt har vi lejet sommerhus (Klegod og Blåvand) hvor der også er blevet hygget i Stor Stil

Så ja der er virkelig kommet nogle oplevelser efter vi har fået Bilen så det er virkelig dejligt.

Så tankerne har til tider kørt rundt i hovedet og ja jeg har syntes det har været noget træls noget og vi har savnet vores hverdag men vi har kunne følge med i vores drengs udvikling.

Indtil videre er vi kommet igennem UDEN at have haft corona og det priser vi os lykkelig for og vi har lige fået det sidste stik (nummer 3 stik)

Nå men det var lidt af mine tanker her under corona tiden eller nok mere i starten af corona tiden da jeg ikke er nær så nervøs som jeg var i starten.

Jeg har valgt at se det på den positive måde nu og IKKE Negativt.

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen Jeg ALDRIG Ville Glemme