Bekymringer = Tanker = Corona

Corona og Familien ?

Halløjsa Bloggen 🙂

Så har jeg hermed sat mig godt til rette med Musik i ørene og klar på at skrive dette indlæg.

Det sidste indlæg jeg skrev omkring det her med Corona kan læses her ved at trykke på linket:

https://mettesforandring.dk/2022/01/17/bekymringer-tanker-corona/

Efter jeg fik delt det sidste Blog indlæg fik jeg en besked fra en følger som spurgte mig om det ikke var hårdt at være hjemme 24-7 her under coronaen nu hvor i ikke har så meget familie?

Det var virkelig et godt spørgsmål og derfor tænkte jeg at det var en oplagt mulighed til at få åbnet lidt op omkring dette.

For og være helt ærlig så var det faktisk ikke hårdt da jeg virkelig nød at vi kunne være lidt mere sammen trods det var hverdag.

Jeg vil sige nogle dage er det hårdt at være Mor og Far da han jo er begyndt og prøve os af og det med at blive forældre er ikke altid en dans på roser Men jeg nyder Emil Hver evig eneste dag da han er en Glad, Sjov, Nem og Mild dreng.

Det med familien er faktisk meget nemt og svare på fordi at Min Svigerfar døde i 2018 og Min Svigermor døde 5 mdr. efter så dem har vi helt klart ikke kontakt til.

Resten af min Mands familie er der ingen kontakt til mere da den kontakt der var før nærmest kun gik den ene vej så derfor stoppede det.

Mine forældre har jeg ikke haft kontakt i 13 år og 9 år da de valgte mig fra.

Det med mine forældre har virkelig være hårdt og blive valgt fra men med tiden har jeg ” Vænnet” mig til at de ikke ønsker mig i deres liv og hvis det er det de ønsker jamen så er det jo det.

Når jeg tænker tilbage har jeg ikke rigtig haft noget tæt forhold med dem og der har siden 2002 været en del kaos mellem dem og ja mellem os.

Selvfølgelig ville jeg da ønske at det hele havde været anderledes i dag nu hvor Emil er kommet til men som landet ligger som det gør nu er jeg glad for det er sådan.

Emil skal have en følelse at han er noget værd og at han betyder noget han skal ikke have det på den måde som jeg havde i mange år.

Hvis folk ikke vil hverken Mig eller Min familie så skal de heller ikke for vi har det virkelig godt bare os 3 og vi hygger os sammen.

Vi har Fantastiske venner omkring os som vil os og deres børn har det virkelig godt sammen med Emil og Emil bliver kaldt fætter Emil af Min venindes børn.

Emil har også fået sig nogle virkelig søde reserve bedste forældre som han virkelig er glade for og omvendt.

Så det kan godt være det har været hårdt før i tiden men i dag har vi folk omkring os som vil os det bedste.

Så nej det har ikke være hårdt under coronaen for vi har brugt tiden sammen som familie og sammen med vores venner.

Det bliver lige til et indlæg som var lige på og hårdt men så fik jeg lukket og slukket den omkring familien da det er et overstået kapitel.

Jeg vil helst IKKE se tilbage MEN Fremad selvom det til tider kan være svært.

Jeg er mig og jeg laver ikke om på mig selv for at andre kan lide mig.

Nå men nu vil jeg nyde resten af dagen sammen med Emil og Kenneth

Rigtig Mange tak til dig som har læst med på dette indlæg og til dig som følger med.

Knus og Kram

Mette 🙂

1 kommentar

 • Sus

  Hejsa
  Forstår dig udmærket godt hvad angår familie plus mor og far, for når man ikke bliver værdsat så kan de rende og hoppe, sådan har jeg det også ….mistede min far i 1970 så ham har jeg ikke haft meget med at gøre da mine forældre blev skilt i min tidlig ungdom min mor døde 3 dage før min egen datter blev 7 år og idag er hun 33 år …jeg taler knap nok med min storesøster dog ser jeg hende når der fødselsdag i familien min storebror skriver jeg sammen med han bor nede ved Brørup….godt jeg så har min egen lille familie er lige blevet mormor igen til en lille skøn pige hun blir 3 uger imorgen 💜💜
  Håber i alle er over coronaen skøn dreng i har jer der hun er da dejlig ham Emil
  God torsdag til jer
  Mvh sus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bekymringer = Tanker = Corona