Corona og Familien ?

Så er vi sørme i gang!

Halløjsa Bloggen 😉

Så blev det Fredag og weekenden banker på døren.

Inden jeg skriver mere her på Bloggen vil jeg lige sige Tusind tak til jer som sidder derude og læser med her på Bloggen det er dejligt at være tilbage igen.

Sidste Blogindlæg blev et ret personligt indlæg fra min side men det var virkelig rart og kunne sæt ord på.

Det sidste Blog indlæg kan læses her ved at trykke på linket:

https://mettesforandring.dk/2022/01/19/corona-og-familien/

Nå men så er det blevet Fredag og så hedder det WEEKEND og den skal bare Nydes dog har vi en Emil som er blevet syg med snot og lidt feber så vi skal bare slappe MAX af og tage det stille og roligt.

Men selvom vi i dag har en stille og rolig dag sammen med Emil har det virkelig været en KANON god uge og der er blevet givet MAX GAS.

Der er blev gået en del km samt skridt i denne uge og jeg er virkelig FULDT TILFREDS med det da det er den første uge efter en Laaaaaaaang ferie hvor der ikke rigtig er blevet gået ture men i stedet har jeg gået rundt indenfor.

Jeg har fundet en Rigtig god rytme med at gå om det er ude eller indenfor jamen så går jeg bare derud af.

Som sagt har det været en Laaaaang ferie da vi har været hjemme alle sammen hele December måned pga en del smittede i Børnehaven så jeg har ikke rigtig været ude og fået gået de ture jeg gerne ville.

MEN nu er vi kommet i gang igen og hvor er det altså dejligt og lige få lidt frisk luft og bare kunne gå og snakke og ja bare nyde hinandens selskab og når jeg siger vi er det naturligvis Min Mand og jeg.

Vi er ude og gå de gode ture Mandag, Tirsdag, Onsdag og Fredag og Torsdag der bliver der handlet ind til den kommende uge og ja så bliver der ordnet nogle praktiske ting hjemme Plus der bliver gået lidt rundt herhjemme også.

Efter at jeg er kommet i gang igen her i Januar bliver der virkelig gået nogle skridt herhjemme og nogle dage sidder jeg først ned om aften når der er ro på i det lille hjem.

Nogle dage føler jeg at jeg bare kan gå og gå og gå og gå og gå derud af uden at tænke over hvornår jeg sidst har siddet ned og virkelig slappet af og smækket stængerne op.

Det er nok derfor jeg tit bliver kaldt for Gå trolden *Griner*

Men ellers en god uge og jeg glæder mig allerede til næste uge hvor der igen skal gives MAX GAS med gode gå ture.

Selvom det er weekend nu og den skal NYDES og Slappes af så går jeg stadig lidt rundt indenfor og holder mig lidt i gang (Jeg kan ikke lade vær og har det bedst med at holde mig lidt i gang selvom det lyder skørt)

Nå men det var lidt fra mig i denne omgang nu kalder køkkenet på mig i dag står den på Kylling burger med fritter til og ellers hedder den Disney Sjov senere.

Rigtig God Fredag og Rigtig God Weekend

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Corona og Familien ?