Så gik den ikke længere!

Tiden

Halløj På Bloggen 🙂

Så har jeg sørme igen sat mig godt til rette i stolen og musik i ørene.

Som sagt har det været en træls uge vi lige har været igennem og det var det fordi en Corona lige dukkede op.

Jeg skrev om det her i Fredags og det kan læses her (Link)

https://mettesforandring.dk/2022/01/28/saa-gik-den-ikke-laengere/

Nu er det blevet Søndag og jeg sidder lige og slapper af i mens jeg skriver dette Blog indlæg.

Dagen i dag har stået på og få vasket Alle Dyner, Hovedpuder og Sengetøj nu hvor vi ikke har nogen symptomer mere så skulle hele have turen med en gang vask.

Hele hytten har også fået turen herhjemme og ALT er vasket og sprittet af så håber vi IKKE at den kommer igen for så beder jeg den om at gå igen.

Jeg fik svar på min nummer 3 test Fredag aften og den var stadig NEGATIV men i går snakkede vi med smitteopsporingen og hende som vi snakkede med sagde at det lød MEGET mærkeligt når jeg havde haft de symptomer som jeg nu har haft.

Men nu er vi symptom frie og i morgen kalder Børnehaven igen til Emil og det bliver nu meget godt for ham da han virkelig savner den.

Denne Weekend her er der virkelig også blevet slappet TOTALT af og der er rigtig blevet hygget.

I går lavede vi hjemmelavet Æblekage M. æblekage rasp og flødeskum samt varm kakao og nej det lyder ikke sundt men det havde vi lige lyst til og det mindede mig SÅÅÅ MEGET om Min Farmor da vi stort set altid fik Æblekage når vi besøgte hende og ja i går passede det meget godt til det blæsevejr som var udenfor.

Nu glæder jeg mig til at vi igen kan få en god uge med masser af Motion og gode lange gå ture (når vejret tillader det) Så der skal gives MAX GAS og så derud af.

Jeg kan godt mærke at jeg som sagt har savnet den hver dag og at kunne komme ud og gå eller har kunne være aktiv på en anden måde end og ”bare” har gået rundt herhjemme så er jeg godt nok glad for at komme tilbage igen.

Nu hvor vi har været en del hjemme har jeg nogle dage haft en trang til det usunde og ja nogle dage er jeg faldet i.

Men selvom jeg er faldet i det usunde har jeg nu ikke ligget til den lade side jeg har holdt mig i gang herhjemme ved og gå rundt eller løbet rundt og fjollet sammen med Emil.

Det er IKKE negativt ment at vi har været meget hjemme for Jeg har virkelig NYDT at vi alle sammen har været herhjemme og vi har kunne se hvordan Emil er vokset og hans sprog bliver bedre for hver dag.

Så ja tiden er vigtig for mig at vi kan være sammen men også at vi kan gøre nogle ting hver for sig.

Så lige en uge hvor der skal nydes nogle lange gå ture og så hedder det Vinterferie.

Nå men jeg vil slutte af for i dag og så lade op til en ny og aktiv uge.

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så gik den ikke længere!