Tiden til at trække stikket

Det gjorde jeg bare ikke!

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det tid til at skrive lidt her igen.

 

Sidste Blog indlæg handlede om det her med at trække stikket og slappe af.

Det indlæg kan læses her via dette Link:

https://mettesforandring.dk/2022/02/27/tiden-til-at-traekke-stikket/

Så blev det sørme TORSDAG igen og i dag var jeg sørme en smut på vægten og jeg var faktisk lidt spændt på hvad den ville fortælle mig.

Jeg har her på det sidste spist usundt her og der og nogle af dagene har jeg holdt lidt igen og andre dage haft lidt svært ved det.

Jeg satte mig et mål i Januar måned med mine skridt fordi der skulle ske noget og målet lød på at jeg HVER DAG i HELE Februar Måned skulle gå 20.000 eller mere og IKKE under.

Det MÅL har jeg hermed holdt og på 28 dage har jeg holdt nu fast der har jeg gået 700.231 og det er i gennemsnittet 25.000 skridt pr dag så jeg er MEGA Glad og super TILFREDS med det resultat.

Jeg sætter mig ind i mellem nogle små Mål for at sætte lidt skub i mig selv og det hjælper virkelig meget også på ens selvtillid.

Det kan godt være at jeg kan have en uge hvor jeg kan have svært ved at styre min mængde af mad MEN så kan jeg ugen efter virkelig sparke R*V og giver den MAX GAS.

Jeg ved godt at jeg har et Mål med vægten nemlig at komme UNDER de 100 kg igen men jeg kan mærke på mig selv at jeg nogle perioder også har brug for liiiiiiige at stoppe op og mærke efter og lytte til mig selv.

Jeg ved at selvom vægten den stiger lidt her og der jamen så skal den nok komme ned igen det kender jeg mig selv for godt til efterhånden.

Lige så snart jeg sætter fokus på hvor meget jeg spiser så ved jeg at det hele nok skal gå.

Der er ikke noget der hedder rigtig eller forkert det handler om at gøre det som er bedst for en selv og det som gør en glad samt tilfreds.

JEG VED AT JEG NOK SKAL KOMME I MÅL!

Flere har stillet mig det spørgsmål med hvorfor jeg går så meget? altså hvad opnår jeg med det?

Før i tiden der gik jeg ikke så meget men jeg cyklede en del til og fra arbejde i stedet.

Jeg begyndte kun at gå ture efter jeg gik ned med stress tilbage i 2015 og ja så kunne jeg mærke på mig selv at det gjorde bare noget godt ved mig og ja så blev jeg sku bidt af og bare gå derud af.

Det gav mig en form for et kick og med tiden gik der sport i den altså der kom flere og flere skridt på og der blev sat nogle mål samt jeg blev motiveret af andre inde på Garmin appen (appen til mit ur) (Skridttæller)

Nå men jeg er ved og være ved vejs ende i dette indlæg og det er nu tid til at fortælle hvad vægten den sagde i dag.

Vægten sagde den 18/2-2022 113,7 kg (dagen hvor vi tog på ferie)

Den 25/2-2022 sagde vægten 115,6 kg (dagen hvor vi kom hjem fra ferie)

Ferien kostede mig 1,9 kg i Plus

I dag Torsdag den 3/3-2022 sagde vægten 113,8 kg

MINUS 1,8 kg

Billedet her er taget i dag Den 3/3-2022

 

Yes Yes det var det jeg skrev før selvom jeg har mig en uge hvor jeg måske hygger mig lidt så skal det nok komme af igen og det skete jo så i denne uge Jubiiiiiiiiiiii

Ting tager tid men lige med det her der ved at jeg kommer i MÅL.

JEG VIL, JEG KAN OG JEG GØR DET!!

 Rigtig God Weekend

Knus og Kram

Mette 🙂

1 kommentar

  • Sus

    Syntes du sej og man skal også have lov til lidt godt ind imellem ellers blir det for trist og træls med den livsstils ændring …tillykke siger jeg bare
    Jeg har ingen vægt vejer mig hos min læge hver anden mdr ….ellers måler jeg mig og har smidt nogle cm mål omkring mine arme og brystet det kører som det skal sagde min læge 💜👍💜stille fremad det vejen frem ….held og lykke til dig 💜💜

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiden til at trække stikket