Det gjorde jeg bare ikke!

Det handler om at holde fast!

Halløj På Bloggen:)

Så sidder jeg lige her foran computeren i det skønneste vejr og ville skrive lidt her på Bloggen.

Blog indlægget i Torsdags handlede om noget som faktisk var STORT for mig.

Blog indlægget kan læses her via dette LINK:

https://mettesforandring.dk/2022/03/03/det-gjorde-jeg-bare-ikke/

Nu er det blevet mandag og Solen skinner for vildt udenfor og rigtig forårs vejr og herhjemme er det gode vejr også blevet nydt hele weekenden.

Weekenden har stået på tøj vask og egentligt bare holdt WEEKEND og der er blevet slappet rigtig godt af samt nydt tiden sammen som familie.

Nu er det blevet Mandag og ny uge er hermed startet.

Herhjemme hedder det en ny uge med Børnehave og en ny uge med gode gå ture og Motion.

I dag efter Emil blev afleveret i Børnehave kørte jeg hjem og fik lige snakket med Kenneth inden han tog til frisør og i mens han var afsted tog jeg lige de 5 km indenfor i mens jeg så lidt tv og efter det blev det lige til 2 Xtra km så det var nu meget rart.

Jeg ved godt at jeg skulle have gået en tur men jeg kan mærke på mig selv at jeg lige skal sparke mig selv bag i dag det er ligesom om jeg mest har lyst til og bare sidde ned og lave ingenting men den går IKKE her i firmaet så jeg skal nok lige have taget en 5 km mere (gå) når jeg har skrevet dette indlæg.

I fredags gjorde jeg noget som jeg IKKE har gjort i Laaaaaaaaaaaang tid jeg tog nemlig cyklen frem og så hentede jeg Emil på cykel i Børnehaven.

Det var virkelig en SKØN tur og hvorfor ikke tage bilen når det er SKØNT et vejr ude og der er ikke langt til Børnehaven i forvejen.

I morges sagde jeg til Emil at jeg igen ville hente ham på cykel og drengen han jublede bare over det.

Så det kan godt være at kroppen i dag har mest lyst til at smide sig på sofaen men i stedet er der blevet gået OG cyklet så kan den sofa kalde i aften når jeg har ramt de 20.000 skridt og den 5 km er blevet gået EFTER Aftensmaden.

Det kan godt være at jeg lyder hård ved mig selv men jeg er virkelig nød til at holde fast i det her med og få gået for ellers så sidder jeg i sofaen og bliver højst sandsynligt fristet til noget usundt og det har jeg IKKE lyst til.

For mig handler det om at holde fast i det jeg har gang i nemlig med at få mig rørt så vægten den kan sige MINUS.

Lige om lidt lurer der en menstruation og denne gang vil jeg gerne kunne styre den bedre end jeg kunne sidst da der blev spist en del usundt.

Jeg ved godt at jeg er god til at gokke mig selv i hovedet og nogle gange kan være hård ved mig selv men jeg er nød til at holde fast for ellers kommer jeg ud af rytmen og det har jeg ikke lyst til.

Jeg tror grunden til at jeg måske er lidt hård ved mig selv nogen gange er fordi jeg ved at jeg godt kan tabe mig og komme derned hvor jeg gerne vil være.

Jeg er MEGA STOLT af mig selv og at jeg er kommet langt som jeg er både med vægten men også på den personlige plan.

Jeg tager mig nogle pauser med vægten i ny og næ for at lige være Mette og bare mærke efter og det er faktisk meget rart at lige stoppe op og mærke efter.

Havde det her været for 10 år siden så var jeg ikke kommet i gang igen efter en pause så på den måde syntes jeg selv at jeg er nået langt.

Nu skal jeg tage en af gangen og så lære at tage den derfra ellers kommer det til og gå for stærkt da jeg jo gerne skulle komme i MÅL med vægten og IKKE tage dem på igen.

Nå men jeg må hellere stoppe da jeg godt kan mærke at jeg bare kunne blive ved i dag men vil gerne liiiiiiiige gå lidt inden køkkenet kalder.

Rigtig God Mandag og Rigtig God Uge

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gjorde jeg bare ikke!