Den Nye Mette

Hvordan syntes du selv at det går?

Halløjsa  Bloggen 😉

Så blev det sørme da den 10 Januar 2023 og WOW.

Hvordan går det egentligt?

Jo tak det går faktisk RIGTIG GODT som i virkelig RIGTIG GODT.

Det er nu 10 dage siden at jeg for alvor gik i gang og 10 dage siden at jeg sagde FARVEL til det Usunde for en stund.

Det var ikke så sjovt i starten for at stoppe med det usunde i mens man har sin mens det var ikke så godt men jeg kom igennem det.

Jeg har virkelig fået startet godt ud og jeg har alle dage nået mine 20.000 skridt og ja nogle dage har jeg gået lidt mere end det men det er sku kun dejligt.

Der har været så mange ting i mit hoved at jeg ikke har haft det overskud at komme i gang og ja så har jeg bare ladet det ligge.

Der var lige andre ting som der lige blev brugt noget krudt på i stedet.

Jeg har brugt tiden sammen med Min lille familie og fundet på løsninger på hvordan vi skal klare de her høje priser som desværre har ramt Danmark.

Vi klare den og det vigtigste er at vi er sammen og vi har det godt.

December måned var en MEGA HÅRD måned at komme igennem der var en masse minder som poppede op og det gjorde virkelig ONDT.

Jeg Savner Min kære Farmor for vildt for tiden og nej december gjorde det bestemt ikke bedre.

Det år vi fandt ud af jeg var gravid skulle vi holde Jul sammen med hende og det betød SÅ MEGET for både Kenneth og mig.

Min Farmor og jeg havde virkelig et rigtig godt forhold og selvom jeg flyttede til Odense så besøgte jeg hende i det omfang jeg kunne ellers snakke vi sammen i telefonen.

En ting for mig er at jeg ville ønske at jeg havde fået en bedre ”afslutning” med hende end jeg fik men det kan jeg takke familien for (selvom jeg ved de læser med så har jeg bare brug for at sige det Sorry)

Så ja der har været dage hvor hun har været i mine tanker.

Da vi fandt ud af jeg var gravid den 15 December 2017 skulle vi holde jul sammen med Min Farmor og året efter da Emil var knap 4 mdr ja så måtte vi tage afsked med Min Svigerfar så December er fyldt med Minder.

Vores December bød desværre også på en omgang Corona og den 17 December 2022 stod jeg med en positiv Corona Test og ja det var så anden gang vi havde det i huset.

Det var en hård omgang at komme igennem for mit vedkommende men vi nåede at kunne smage den dejlige Julemad så HELDIGVIS for det.

Så ja jeg var ked at det og det gjorde ondt men NU SER VI FREMAD.

Jeg er glad og jeg er SÅ Glad for at sparke 2023 i gang.

Jeg har fået mit overskud tilbage og jeg har virkelig fået Min energi tilbage og ja så er jeg blevet den Glade Mette med et Smil på læben.

Det er vildt som ens Person ændre sig ved at gå i gang igen men ved i hvad?

Jeg nyder det for jeg vil FREMAD og helst IKKE se mig tilbage.

Nå men det var lidt om mine tanker for i dag og det kan godt være at dette Blog Indlæg gik lidt over i det Negative men det var lige mine tanker.

Selvom jeg har været ramt og jeg har været ked af det har jeg ikke bare siddet i et hjørne og tude nej jeg har givet mig lov til at være ked af det og så har jeg brugt tiden sammen med Emil og Kenneth.

 Nu ser jeg frem til 2023 og se hvad den vil bringe.

Knus og Kram

Mette 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den Nye Mette